KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_MIAMI"
Ellátták a világelső baját Miamiban 2011. március 28. 21:12 A nyolcaddöntő jelentette a végállomást a világelső Caroline Wozniacki számára a Miamiban zajló kiemelt premier kategóriás női teniszversenyen, miután közel két és félórás csatában, három szettben kikapott a német Andrea Petkovictól.
 
Magyar vereség a nyitányon Miamiban 2011. március 23. 09:09 Czink Melinda három játszmában kikapott a német Sabine Lisickitől szerdára virradóra a 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna első fordulójában, ezzel kiesett. Arn Gréta és Szávay Ágnes a szerdai játéknapon mutatkozik be a viadalon, mindketten kínai ellenféllel mérkőznek.
 
Három magyar lány a miami éjszakában 2011. március 21. 19:12 Megtartották a szerdán kezdődő Sony Ericsson Open sorsolását a szezon második kiemelt premier kategóriás, 4,5 millió dollár összdíjazású szuperversenyén Miamiban, a 96-os főtáblán három magyar is pályára lép a nyitófordulóban.
 
Nem sikerült a bravúr Szávaynak! 2010. március 27. 22:41 Sajnos beigazolódott a papírforma Miamiban, és elbúcsúzott a küzdelmektől Szávay Ágnes a 4,5 millió dollár összdíjazású kemény pályás WTA-torna harmadik fordulójában. Az első kiemelt Szvetlana Kuznyecova 6:2, 6:3-mal lépett át a magyar kiválóságon szombat este.
 
Meccslabdát hárítva nyert Czink Miamiban 2010. március 25. 08:43 Czink Melinda nem akármilyen vesződségek árán vette az akadályt az első fordulóban, s ezzel bejutott a 64 közé a 9 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női versenyében. Meccslabdát is hárítva verte a holland tehetség Arantxa Rust két óra nyolc perc alatt.
 
Serena nyerte a testvércsatát 2009. április 3. 09:31 Kiegyenlítette a nővére elleni mérlegét Serena Williams, hiszen a tízszeres Grand Slam-győztes klasszis tizedik alkalommal győzte le nővérét, így egymás ellen döntetlenre állnak. A fiatalabbik Williams-testvér ezúttal három szettben győzte le Venust, és ezzel bejutott a Miamiban zajló, 4,5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna döntőjébe, ahol Viktorija Azarenka lesz az ellenfele.
 
Szávay elégedett, de többre vágyik! 2009. március 27. 14:35 Gyötrelmes, fordulatos, izzasztó mérkőzésen verte Szávay Ágnes Francesca Schiavonét a Sony Ericsson Open elnevezésű, 4,5 millió dollár összdíjazású tenisztorna második fordulójában Miamiban. Két óra nyolc perces ütközet kellett a magyar sikeréhez. Ana Ivanovics is nyert a játéknapon, így Szávay karrierje során másodszor vele találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért. A soltvadkerti versenyző elmondta, elégedett, de szeretné legyőzni a világklasszis szerbet is.
 
Czink egy körre a főtáblától Miamiban 2009. március 23. 18:18 A hatodik kiemelt Czink Melinda háromszettes győzelemmel kezdett a Sony Ericsson Open kiemelt premier WTA-torna selejtezőjében Miamiban. Az áldozat a szabadkártyás horvát Petra Martic volt. Czink a Rossana De los Riost legyőző Urszula Radwanskával mérkőzik a 96-os főtáblára jutásért.