KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_INDIAN_WELLS"
Micsoda? Federer-Nadal elődöntő? 2011. március 22. 21:21 Kaliforniából Floridába tette át székhelyét a teniszvilág krémje, ahol Novak Djokovics olyasmire tesz kísérletet, ami Roger Federer 2006-os bravúrja óta senkinek nem sikerült, megcsinálná az Indian Wells, Miami duplát. A negyeddöntőben összejöhet az Australian Open döntőjének visszavágója Andy Murray-vel. Új idők új szelei fújnak: Federer már az elődöntőben megütközhet a világranglistát vezető Rafa Nadallal. A női nyertesnek többet fizetnek, a Williams-nővérek távollétében és Kim Clijsters sérülése miatt ezúttal is Caroline Wozniacki a topfavorit.
 
Arn Gréta 12 játék után búcsúzott 2011. március 10. 00:28 Alighogy elkezdődött, már véget is ért Arn Gréta tornája Indian Wellsben (4.5 millió dollár összdíjazás, keménypálya), a magyar lány az első szett végén, a rövidítés alatt kényszerült feladni a találkozót sérülés miatt az olasz Sara Errani ellen, a legjobb 64 közé jutásért rendezett mérkőzésen.
 
Két meccsre a világelsőtől Szávay 2011. március 8. 12:38 Harminchat éves amerikai riválissal, a szabadkártyás Jill Craybasszel kezd Szávay Ágnes a magyar idő szerint csütörtökön kezdődő Indian Wells-i tenisztornán (4.5 millió dollár összdíjazás, keménypálya). A főtábla másik magyarja, Arn Gréta a nála 13 hellyel előrébb rangsorolt olasz Erranit kapta a sorsoláson.
 
Szávay Ágnes két helyet javított 2009. március 23. 11:50 Az Indian Wellsben nyújtott teljesítményének köszönhetően Szávay Ágnes két helyet javított a női teniszezők világranglistáján. A soltvadkerti teniszezőnő azonban ennek ellenére az ezévi pontversenyben csak második a „magyarok háziversenyében” Czink Melinda mögött. Mindkét rangsorban Serena Williams áll az élen.
 
Mezítláb lépett kifutóra Szávay Ági 2009. március 17. 14:19 Szávay Ágnes "divatbemutatóval készült" Kaliforniában az Indian Wells-i WTA-torna harmadik fordulójára, ahol nem hagyott sok esélyt a német Kristina Barroisnak. A magyar lány a mérkőzés után adott nyilatkozatában, hivatalos honlapján elmondta, képes ő ennél sokkal jobb játékra is. A nyolcaddöntőben az az Agnieszka Radwanska vár rá, akivel párosban az első fordulóban estek ki. A lengyel sztár édesapja felettébb bizakodó a mérkőzés előtt.
 
Kaliforniai álom: Szávay vs. Radwanska! 2009. március 16. 20:45 Szávay Ágnes folytatta menetelését a 4,5 millió dolláros összdíjazású kaliforniai premier WTA-tornán Indian Wellsben, a harmadik fordulóban a német Kristina Barrois ellen aratott önbizalomnövelő, kétszettes győzelmet a négyes számú pályán. Acapulco után újra negyeddöntőben szerepelhet a magyar sztár a rangos viadalon, ha a keddi játéknapon, a 16 között a top tízes játékos lengyel Agnieszka Radwanskát (mellesleg párospartnerét) is kiejti.
 
Szávaynak segített a világranglista 2009. március 11. 08:20 Nem kell pályára lépnie az első fordulóban Szávay Ágnesnek a 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wellsben megrendezésre kerülő női keménypályás tenisztornán. A magyar versenyzőnek a világranglista segített, így csupán a második körben „debütál”, méghozzá a Marija Kirilenko - Edina Gallovits találkozó győztesével.