KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "VACANSOLEIL"
A Vacansoleil is a profi első osztályban 2011. november 13. 08:40 A holland Vacansoleil-DCM menedzsere, Daan Luijkx nyilatkozata szerint csapata megkapta a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) levelét, ami szerint 2012-ben is a legmagasabb osztályban, WorldTour licenccel versenyezhetnek.
 
Kicsapták a Kobrát 2011. február 19. 17:13 A Vacansoleil országúti kerékpárcsapat bejelentette, hogy azonnai hatállyal menesztette olasz hegyi menőjét, Riccardo Riccót, aki vétett az istálló belső fegyelmi szabályzata ellen.
 
Kicsapták a Kobrát, nem csak a kórházból 2011. február 19. 09:25 A doppingbaleset áldozatává váló Riccardo Riccót közel két hetes kezelés után engedték ki tegnap a kórházból. Az életveszélyes, házilag végrehajtott vértranszfúzió nyomán kialakult tüdő és szívelégtelenségek miatt ráadásul további pihenésre szorul a Kobra…
 
A Kobra magával ránthatja csapatát 2011. február 18. 08:27 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) úgy döntött, hogy felülvizsgálja a doppingbaleset áldozatává váló Riccardo Ricco csapatának, a profi első osztályú holland Vacansoleil WorldTour-licencét, melyet akár vissza is vonhatnak.
 
Profi prezentációk: Liquigas, Shack... 2011. január 12. 09:04 Újabb kerékpáros ProTeam-ek prezentációira került sor a héten, melyek közül a szurkolók leginkább Ivan Basso csapata, a Liquigas-Cannondale bemutatóját várták, de prezentált a Vacansoleil is, és Lance Armstrong csapata is megmutatta a 2011-es mezt.
 
A Kobra csapata a legnagyobb nyertes? 2010. november 23. 08:39 Az aktuális ProTour-licenc elbírálási szisztéma talán legnagyobb nyertese a holland Vacansoleil csapata, amely ahhoz képest, hogy idén egyetlen GT-n sem indulhatott másodosztályú gárdaként, jövőre az új WorldTour sorozat minden eseményén részt vehet.
 
A Liquigas és a Vacansoleil új névadói 2010. október 7. 09:17 Új névadó szponzorok tűnnek majd fel jövőre a rajtlistákon a Liquigas-Doimo és a Vacansoleil profi országúti csapatoknál, bár az olasz gárdánál csak névadói minőségben jelent ez változást.
 
A Vacansoleil Vuelta-sztárral erősített 2010. szeptember 20. 23:32 A spanyol kerékpáros körverseny második helyezettje, a végig támadó szellemben versenyző spanyol Ezequiel Mosquera 2 évre a holland Vacansoleil csapatába szerződött az anyagi problémákkal küszködő Xacobeo Galicia gárdájából.
 
Hivatalos: A Kobra a Vacansoleilben 2010. augusztus 17. 22:00 Bár múlt héten az olasz hegyimenő, Riccardo Ricco, már arról nyilatkozott, hogy a Quick Step csapatába igazol, a frigy meghiúsult, a holland Vacansoleil istálló pedig lecsapott a Kobrára és két évre szerződtette.
 
Azt hitte, győzött, de még volt egy kör! 2010. augusztus 5. 12:07 VIDEÓ! Az olasz Marco Marcato (Vacansoleil) alaposan felsült a Lengyel Körverseny 4. szakaszán, Cieszyn városában szerdán. Az utolsó előtti kör végén a meredek kaptatón minden energiáját mozgósítva hajtott, majd mindenki legnagyobb megrökönyödésére karjait a magasba lendítve haladt át a célvonalon. Hihetetlen, de elszámolta, hány kör van hátra! Miután megtudta, hogy hibázott, természetesen kizökkenve nem tudott újítani, megfogta őt a 40 fős mezőny.
 
Következő »