KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THEO_BOS"
Ománi Kör: nyert Bos, vörösben Goss 2011. február 17. 18:06 A Rabobank egykori pályás sprint-világbajnoka, a holland Theo Bos nyerte az Ománi Körverseny harmadik, egyben leghosszabb szakaszát, tömeghajrá végén.
 
Gigászok sprintje az Ománi Körversenyen 2011. február 15. 17:15 Óriásit küzdött az Ománi Körverseny első szakaszának hajrájában a regnáló sprinterkirály, a brit Mark Cavendish és a második profi szezonját a Rabobank színeiben kezdő korábbi pálya-sprint világbajnok, holland Theo Bos.
 
Kasztíliai körverseny: ismét Bos a Boss 2010. április 15. 19:06 A Vuelta a Castilla y León körverseny második, Burgos és Palencia közötti, 209 kilométeres szakaszának sprintbefutóján ígéretéhez híven ma is a holland erőgép, Theo Bos volt a leggyorsabb, ismét az ausztrál Graeme Brownt megelőzve.
 
Theo Bos a leggyorsabb Kasztíliában 2010. április 14. 19:36 Úgy tűnik, kedveli Spanyolországot a pályabringásból végérvényesen országúti profinak álló egykori sprint-világbajnok. Theo Bos ugyanis beköszönt a Vuelta a Castilla y León körverseny első szakaszán, ezzel harmadik győzelmét szerezte idén a Murciai Körverseny 5. szakasza és a Clasica de Almeria után.
 
Bos ismét robbant, Rabon Murcia győztese 2010. március 7. 17:35 A holland Theo Bos nyerte a Vuelta a Murcia záró szakaszát a holland Graeme Brown előtt, sprintbefutó végén. A cseh Frantisek Rabon a mezőnyben érkezett, és így természetesen megőrizte előnyét az összetettben Mencsov és Wiggins előtt.
 
Pályavilágbajnok verte a sprintkirályt 2010. március 2. 09:47 A pekingi olimpiát követően a pályakerékpár helyett inkább országútra koncentráló sprint világbajnok, a holland Theo Bos, a legjelentősebb spanyol tavaszi egynapos, a Clasica de Almeria befutóján lesprintelte az elmúlt szezon gyakorlatilag legyőzhetetlen hajráemberét, a brit Mark Cavendisht. Bár messzemenő következtetéseket korai lenne levonni egy szezon eleji verseny eredményéből, a Cervelo sprintere bizakodó:
 
Büntetés a brutális lökésért - videó 2009. július 3. 23:18 VIDEÓVAL! Olcsón megúszta az áprilisi brutális bukás okozója. Először nem indított vizsgálatot a Nemzetközi Kerékpáros Unió, de most bizonyítottnak találta a szándékosságot a holland kerékpáros Theo Bos ügyében. Egy hónapot kapott.