KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SZEKELY_NORBERT"
Székely távozik a Soprontól 2013. május 9. 19:28 A következő szezonban már nem Székely Norbert irányítja majd a bajnok és kupagyőztes Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának szakmai munkáját.
 
Hosszabbított a Sopron edzője 2012. április 12. 14:26 A következő idényben is Székely Norbert vezetőedző irányítja a bajnoki címvédő és márciusban Magyar Kupa-győztes Uniqa-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának a felkészülését. A klub csütörtökön tájékoztatta arról az MTI-t, hogy a zöld-sárgákat négy-négy bajnoki aranyéremre és kupadiadalra, továbbá 2009-ben Euroliga négyes döntőbe vezető tréner meghosszabbította szerződését.
 
Már csak egy lépés az Eb a kosarasoknak! 2011. június 7. 20:00 A magyar női kosárlabda-válogatott legyőzte Bulgáriát kedden a Sopronban zajló Európa-bajnoki pótselejtezőtorna negyedik játéknapján, így százszázalékos teljesítménnyel továbbjutott a rájátszásba, ahol Németországgal találkozik.
 
Cél a továbbjutás az Eb-pótselejtezőből 2011. május 24. 18:59 Továbbjutást vár a jövő pénteken Sopronban elrajtoló Európa-bajnoki pótselejtező-sorozattól Székely Norbert, a magyar női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Vezérét veszítette a női kosárválogatott 2010. május 18. 17:49 Több társához hasonlóan Vajda Anna is lemondta a szereplést a női kosárlabda-válogatottban. A Székely Norbert vezette nemzeti csapat így egyik legnagyobb vezérét veszítette el.
 
Barátok csatáznak a kosárdöntőben 2010. április 15. 17:13 Két, egymást a részletekbe menően ismerő ellenfél találkozik egymással a női kosárlabda-bajnokság fináléjában. Két barát, két - magyar szinten - klasszis csapat vívja majd meg már-már szokásos párharcát. Az időközben női szövetségi kapitánnyá előlépett Székely Norbert vezette Sopron és a Rátgéber László emlékét egyre inkább elhomályosító Fűzy Ákos próbál meg egymásnak újat mutatni az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc során.
 
Megvan Rátgéber László utódja 2009. november 5. 16:50 Hiába a kinevezését megelőző szópárbajok, Székely Norbert lett a női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége csütörtökön. A fiatal szakember új állása mellett megtarthatja az MKB Sopronnál betöltött vezetőedzői tisztét is. A zöld-sárgákkal sikert sikerre halmozó tréner hároméves szerződést írt alá.
 
Már az ajtón kopogtat az új kapitány 2009. szeptember 11. 20:30 Székely Norbertnek jó esélye van arra, hogy ő irányítsa a jövőben a női kosárlabda-válogatottat. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége ugyanis a Sopron vezetőedzőjét kérte fel, hogy legyen a szerződése lejártával távozó Rátgéber László utódja. A fiatal, tehetséges szakember honlapunknak elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a jelöltek között van, ám hozzátette, nagyon az elején tart még az ügy.
 
Már nem Rátgéber a szövetségi kapitány 2009. szeptember 10. 08:35 A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége nem hosszabbítja meg a nő válogatott szövetségi kapitányának, Rátgéber Lászlónak a lejárt szerződését, így a népszerű, méltán elismert szakember távozik a nemzeti csapat éléről. Minderről Berényi János, az MKOSZ elnöke számolt be, hozzátéve, hogy a szakmai bizottság meghallgatta a korábbi pécsi edző beszámolóját, ám abban szakmai hibákat talált. Rátgéber utódja az MKB Euroleasing Sopron vezetőedzője, Székely Norbert lehet, akit a szövetség már fel is kért a kapitányi posztra.
 
Csapata előtt tiszteleg a sikeredző 2009. június 18. 17:14 Egyre inkább kiegyenlítődnek az esélyek és maga a színvonal is a női kosárlabda-bajnokságban. Ezért is különösen nagy szó, hogy az MKB Euroleasing Sopron megnyerte idén a sorozatot. Úgy, hogy mellette az Euroligában is fantasztikusan szerepelt és bejutott a négyes döntőbe. Nem véletlen tehát, hogy Székely Norbertet választották meg az év edzőjének a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) voksolásán. A 35 éves szakember honlapunknak elmondta ez a díj a csapatot illeti meg, hiszen közösen harcolták ki ezeket az eredményeket.
 
Következő »