KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SUPERCROSS"
Buruczki első krossz-sikere a szezonban 2011. november 20. 20:30 A szakág bajnoka, Buruczki Szilárd győzelmével ért véget a magyar cyclocross-sorozat, a SuperCross harmadik fordulója Ózdon.
 
SuperCross: Sok múlhat az ózdi futamon 2011. november 15. 16:54 Félidejéhez érkezik az Ózd Kupával vasárnap a 2011/2012-es SuperCross Sorozat. Az öt futamból a négy legjobb eredmény számít majd idén is az összetettben, így aki a mostani, harmadik futamon (is) jó eredményt tud elérni, nagy lépést tehet akár a végső eredményének stabilizálásában is.
 
Buruczki blog: nem túl szuper SuperCross 2011. november 11. 20:09 Sziasztok! Hamar véget ért az ötnapos malajziai verseny utáni egyhetes pihenő, de a nagyon változatos, szép táj és egy idegen kultúra megismerése hamar feledtette a versenyek fáradalmait.
 
Fejes Gábor ismételt a Supercrosson 2011. november 6. 22:35 Kazincbarcika után a kerékpáros Supercross sorozat második állomását is Fejes Gábor (Bátorfi Agria KTK) nyerte Salgótarjánaban, a „változatosság kedvéért” ismét Búr Zsolt (Bringabanda) előtt.
 
SuperCross Salgótarjánban – jég nélkül 2011. november 1. 21:32 A Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület 1999-ben rendezte első cyclo-cross versenyét, melyen Vinczeffy „Zerge” Zsolt (aki majdhogynem „hazajár” Salgótarjánba) és Vajda Márta diadalmaskodtak. Már akkor, és azóta is hó, fagy, jég és sokszor farkasordító hideg jellemezte az itteni eseményeket – azonban ha hihetünk az időjárás-előrejelzéseknek, november 6-án, vasárnap ez most máshogyan alakul majd.
 
Először felnőttként cyclocross-dobogón 2011. október 25. 09:17 Ifjúsági olimpikon hegyikerékpár-versenyzőnk, Fenyvesi Péter először indult felnőtt kategóriában cyclocross versenyen, és Kazincbarcikán egyből dobogóra állhatott. Péter beszámolója:
 
SuperCross nyitány - beszámoló, eredmény 2011. október 23. 21:52 Fejes Gábor (Team Bátorfi – AKTK) és Benkó Barbara (Focus M.I.G. Team) győzelmét hozta a második alkalommal útjára indított SuperCross Sorozat első eseménye, az EthicSport – Barcika Kupa. A kazincbarcikai Jubileumi Parkban megrendezett eseményen több mint százan álltak rajtvonal mögé a 10 kategória valamelyikében – ami az elmúlt évek hazai krossz-életét ismerve kiemelkedő nagyságrendnek tekinthető.
 
Kazincbarcikán indul a krossz-szezon 2011. október 19. 14:21 Alig értek véget a különböző hegyi- és országúti kerékpáros események, máris elérkeztünk a hazai cyclo-cross élet és egyben a SuperCross Sorozat első futamához, az EthicSport – Barcika Kupához.
 
Újra elindul a SuperCross! 2011. szeptember 30. 12:45 A tavalyi év sikeressége után a SuperCross Sorozat öt alapító rendezője idén is invitál benneteket a futamokra. Talán még emlékeztek rá, hogy az előző szezon végén megkérdezték a véleményeteket egy kérdőív formájában. Amit abban láttak, az nagyon jól esett a szervezőknek, mert összességében igen jónak értékeltétek a kezdeményezésüket. Többen jeleztétek ezen fórumon keresztül, hogy szívesen látnátok több futamot a sorozatban…
 
Dósa és Buruczki a SuperCross legjobbjai 2011. január 3. 08:45 A Motorex – Karancs Kupával Salgótarjánban zárult tegnap az I. SuperCross Sorozat. A hölgyeknél Dósa Eszter (Vitalitás SE), míg a férfiaknál a szlovák Glajza Robert (CK Banska Bystrica) volt a leggyorsabb a havas-jeges, csúszós pályán. Az ötfutamos sorozat összetettjében a nőknél szintén Dósa, míg a férfiaknál a Glajza után kettő másodperccel, legjobb magyarként célba érő Buruczki Szilárd (Magellan Kőbánya TC) végzett az élen.
 
Következő »