KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROMAN_KORVERSENY"
Lovassy hetedik a Román Körön 2011. június 11. 13:08 Szombaton befejeződött a Román Körverseny (UCI 2.2 kategóriás Europe Tour-futam), a nyolcadik zárószakaszon a második helyen végzett, összetettben pedig a hetedik helyen zárt Lovassy Krisztián, az Ora Hotels - Carrera magyar versenyzője, ami az olimpiai kvalifikáció szempontából értékes pontokat jelent Magyarországnak.
 
Lovassy bírta a kiképzést a Román Körön 2011. június 10. 17:50 Lovassy Krisztián szakaszgyőzelmét követően összetettben is a siker kapujában áll a Román Körversenyen, miután nyolcadikként érkezett az esőben a lerövidített hetedik szakaszon a hegyi befutón, amivel a generálban egy helyet előrébb lépve legjobb magyarként a hetedik.
 
Hegyóriás várja a mezőnyt a Román Körön 2011. június 10. 08:32 A mai napon vízválasztó szakasz vár a Román Körverseny mezőnyére, köztük az Ora Hotels-Carrera összetettben jó pozícióban álló magyar versenyzőire, Lovassy Krisztiánra (8.) és Simon Péterre (10.).
 
Lovassy-győzelem a Román Körversenyen! 2011. június 8. 22:20 Lovassy Krisztián nyerte sprintbefutón a Román Körverseny 5. szakaszát, újabb nemzetközi sikert és újabb UCI-pontokat szerezve az olimpiai kvalifikációhoz a magyar kerékpársportnak.
 
Román Kör: fordulat, újabb nagy szökés! 2011. június 6. 12:12 A második napon, vasárnap is óriási előnnyel érkezett haza egy szökevénycsoport a Román Körverseny 2. szakaszán, az Ora Hotels-Carrera kerekesei közül ezúttal Cador Rida volt elöl.
 
Lengyel Tamás a Román Körről 2009. június 17. 23:00 Lengyel Tamás a csíkszeredai Tusnád Cycling Team színeiben vett részt a június 13-án véget ért Román Körversenyen, Szeghalmi Bálinttal és Kiss Gergővel egyetemben. Tamás beszámolója következik:
 
Három magyar helyezett a Román Körön 2009. június 14. 15:52 Ivanics Gergely, Madaras Zoltán és Cziráki István révén három magyar versenyző végzett az első nyolcban az Europe-Tour sorozatba tartozó UCI 2.2 kategóriás Román Körversenyen. A nyolcnapos viadal során két dobogós eredmény is összejött a zebráknak, Ivanics és Madaras révén sprintbefutókon. Az igazi vízválasztó szakasz azonban a szombati, befejező napon volt, a végén hegyi befutóval. Az emelkedőn Cziráki villogott, sikerült is elszakadni egy ideig a szétszakadozott mezőnytől, de sajnos utolérték.
 
Magyar eredmények a Román Körversenyen 2009. június 11. 20:48 Túl van a félidején az Europe-Tour sorozatba tartozó, UCI 2.2 kategóriás Román körverseny, ahol természetesen magyar versenyzők is tekernek a mezőnyben. Sajnos egyelőre kevés hír jut el hozzánk az eseményről, így csak távirati stílusban tudunk beszámolni a Betonexpressz 2000 - Limonta és a csíkszeredai Tusnad Cycling Team kerekeseinek eredményeiről, Lengyel Tamás (TCT) és Stubán Ferenc (BLM) információi alapján. Várhatóan jövő hét elején egy hosszabb összefoglalóban tájékoztatjuk olvasóinkat a történtekről.
 
Magyar esélyesek a Román Körversenyen 2009. június 5. 07:55 A Dauphiné Liberé ProTour versennyel egy időben, kicsit keletebbre magyar versenyzőkért is szurkolhatnak a kerékpársport szerelmesei. Szombaton a Fekete-tengeri kikötővárosból, Constantából rajtol a 46. Román kerékpáros körverseny, amelyen rajthoz áll az egyetlen magyar kontinentális csapat, a Betonexpressz 2000-Limonta is - olvasható a csapat honlapján (www.teamblm.net). A szintén magyar gyökerekkel rendelkező, román bejegyzésű Tusnad Cycling Team képviseletében pedig a 2007-es magyar bajnok, Szeghalmi Bálint és a Tour de Hongrie győztes Lengyel Tamás - a Bringahíradó szakírója - is részt vesz majd a versenyen.