KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PEDRO_DE_LA_ROSA"
Elhagyta pilótája a McLarent 2011. november 21. 20:11 A spanyol Pedro de La Rosa két évre a Forma-1-es Hispania istállóhoz szerződött. Ezt a madridi székhelyű csapat közölte hétfőn.
 
Mégis volt visszaút a McLarenhez 2011. március 9. 18:33 Meglepő döntést hozott a wokingi csapat: ismét szerződést kötött egykori tesztpilótájával, a Saubertől tavaly öt versennyel a szezon vége előtt elküldött Pedro de la Rosával. A tapasztalt spanyol F1-es versenyző lesz Lewis Hamilton és Jenson Button tartalékja.
 
F-1: spanyol veterán a Pirellinél 2010. szeptember 23. 18:50 Nick Heidfeld „elvette” Pedro de la Rosa helyét a BMW-Saubernél, a spanyol pedig most „megörökölte” a német pozícióját a Pirellinél. A következő hónapokban a veterán spanyol versenyző segíti majd a gumigyár felkészülését a következő Formula-1-es szezonra.
 
Eldőlt: pilótát cserélt a Sauber 2010. szeptember 14. 11:30 Kedden hivatalosan is bejelentették: versenyzőt cserélt a Sauber-csapat a Formula-1-es szezon hajrájára. A tapasztalt spanyol Pedro de la Rosa helyett a német Nick Heidfeld szerepel majd az utolsó öt futamon.
 
Cserél a BMW Sauber 2010. szeptember 13. 20:46 Pilótát cserélhet a BMW Sauber. Pedro de la Rosa helyét már a Szingapúri Nagydíjon Nick Heidfeld veheti át - kapott szárnyra a pletyka a hétvégén Monzában. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.
 
F-1: a BMW-Sauber is bemutatkozott 2010. január 31. 18:41 A sztárcsapatok után a tavaly még világbajnoki címet dédelgető, de végül csapnivaló szereplést bemutató és ezért a német autógyár támogatását elveszítő BMW-Sauber is bemutatta idei Formula-1-es autóját. Az istálló reméli, az R29 megfelelő teljesítménnyel igazolja, Peter Sauber jól döntött, amikor visszavásárolta az istállót.
 
Pedro de la Rosa visszatér az F-1-be 2010. január 19. 13:12 A BMW-Sauber örökébe lépő istálló leigazolta a McLaren-Mercedes eddigi tesztpilótáját, Pedro de la Rosát, aki ismét versenyzőként folytatja Formula-1-es pályafutását. A csapat decemberben szerződtette a 23 éves japán Kobajasi Kamuit, most a másik pilóta személyére is fény derült.
 
Fisichella nem érzi veszélyben állását 2008. november 21. 09:32 Giancarlo Fisichella úgy véli, egy cseppet sem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg kitúrná a Force India volánja mögül Pedro de la Rosa. Az olasz Formula-1-es versenyző biztosra veszi, hogy a következő szezonban is ő alkotja majd a silverstone-iak nyerő párosát Adrian Sutillal az oldalán, és elmondása szerint a csapatfőnök is megnyugtatta, nem kell tartania egy esetleges trónfosztástól.
 
Kubica űrautóban tesztelt Barcelonában 2008. november 17. 21:01 Kiszélesített első-, szűkebb és magasabb hátsó légterelő, energiát visszaforgató fékrendszer, slick gumik. Mindössze ennyi újdonsággal szolgált a Formula 1-es BMW Sauber istálló az utószezon első, hétfői barcelonai tesztelésen, amely Takuma Szato sikerével zárult, az ötszörös ralivilágbajnok Sebastian Loeb az előkelő nyolcadik helyet szerezte meg. Pedro de la Rosa nyilatkozatában elmondta, a számos újdonság ellenére nem vár gyökeres változást az új esztendőtől.