KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ORSZAGOS_BAJNOKSAG"
Cziráki nyerte Kékestetőre a hegyi ob-t 2011. október 2. 21:32 Az Ora Hotels-Carrera versenyzője, Cziráki István nyerte ma az országúti hegyi bajnokságot a kékestetői befutón, az egész verseny során makacsul tapadó címvédő, Buruczki Szilárd (Kőbányai TC) előtt. A hölgyek között Zelinka Gabriella (Aegon Cycling Team) volt a leggyorsabb.
 
Október 2-án hegyi ob a Kékestetőre 2011. szeptember 14. 07:40 A Magyar Köztársaság Hegyi Bajnoksága 2011. NÉV UCI KÓD KORCSOPORT KLUB CSAPATVEZETŐ
 
Buruczki blog: kísérlet bajnoki duplára 2011. július 21. 09:35 Buruczki Szilárd nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint két héten belül két bajnoki cím megszerzését. A Duna Maratonon elhódított XCM bajnoki trikó után hazai pályán, Zalaegerszegen próbált meg az olimpiai számban is a leggyorsabb lenni, erről olvashatunk legfrissebb blogjában:
 
Fenyvesi junior XCO-bajnoki címvédéséről 2011. július 19. 08:18 Vasárnap, a Zalaegerszegen rendezett XCO országos bajnokságon Fenyvesi Péter kiváló taktikáját bevetve megvédte magyar bajnoki címét. Az ifjúsági olimpikon így nyilatkozott a remek versenyről:
 
Benkó Barbi új XCO-bajnoki címéről 2011. július 18. 23:40 Számomra nem volt túl ideális időpontban a Magyar Bajnokság, pont ilyenkor szoktam tartani a szezon közbeni rövid pihenőmet, de most idén valahogy megkavarodtak a versenyek és az EB is csak később lesz. Tartottam tőle, hogy fáradt leszek, egy részt már éreztem a tengerentúlon is, plusz hozzájött az időátállás is, de szerencsére egész jól átvészeltem a dolgot. Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy Zsével már korábban leutaztunk és ki tudtam pihenni magam, mert miután hazajöttem csak a rohanás és ügyintézés várt rám.
 
XCO OB – két arany az EuroOne-Cube-nak! 2011. július 18. 23:32 Nagyszerű mérleggel zárta hazánk egyetlen profi MTB csapata a vasárnap Zalaegerszegen megrendezett olimpiai-krossz nemzeti bajnokságot. Az elit mezőnyben Parti András, míg az U23-as kategóriában Szatmáry András húzhatta magára a győztesnek járó bajnoki trikót. Ugyanebben a számban másodikként szintén EOC versenyző végzett, a csapat legifjabb tagja, Csielka Márk. Bogár Gábor az elit mezőny 5. helyét szerezte meg. Az U23-as bajnoki trikó címvédője Juhász Zsolt betegség miatt kénytelen volt kihagyni a 2011-es nemzeti viadalt.
 
Benkó és Parti az XCO-bajnok - interjú 2011. július 17. 18:22 Benkó Barbara és Parti András győzelmével zárult ma Zalaegerszegen a hegyikerékpárosok olimpiai számában a nemzeti bajnokság. A verseny igen gyorsra sikerült, Parti világkupa tempót diktált, amivel a hazai pályán versenyző Buruczki Szilárd sem tudott mit kezdeni.
 
Vasárnap XCO bajnokság Zalaegerszegen 2011. július 14. 16:55 Zalaegerszegen július 17-én kerül sor a hegyikerékpárosok olimpiai krossz szakágának országos bajnokságára. A Hotel Yachtclub KSE Zalaegerszeg által szervezett eseményen 17 kategóriában hirdetnek bajnokot; felnőtteknél címvédőként Benkó Barbara és Parti András állhat rajthoz.
 
Az utánpótlás kritérium ob. kiírása 2011. július 4. 19:31 Két hét múlva, július 23-án, szombaton kerül sor Miskolcon a magyar utánpótlás kritérium bajnokságra Miskolcon. A hivatalos versenykiírás az alábbiakban olvasható:
 
50 nemzet országúti bajnoka 2011. június 27. 10:06 A kerékpársportban a hétvége az országos bajnokságokról szólt, számos országban talált gazdára a bajnoki trikó a mezőnyversenyt követően, alább 50 nemzet legjobbját gyűjtöttük össze.
 
Következő »