KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ORBEA"
Eurobike-Orbea: Orca és a kőkemény Alma 2011. szeptember 9. 11:34 Az Orbea idén az Eurobike végén szolgáltatta a legfőbb szenzációt, és nem is Friedrichshafenben, hanem a szomszédban, a svájci Champery-ben zajló világbajnokságon, ahol a kanadai Catherine Pendrel révén világbajnoki aranyat nyert az Alma…
 
Orbea Onix teszt Fejes Gábor tollából 2011. június 25. 09:38 Fejes Gábor versenygépéről, a némi tuningon átesett Orbea Onix-ról olvashatunk a Bátorfi Team versenyzőjének tollából, az eddigi tapasztalatai alapján.
 
Napi Giro-játék Orbea ajándékokért! 2011. május 12. 15:55 Tippeld meg a Bringahíradó Facebook adatlapján, ki nyeri ma az Orvieto és Fiuggi közötti 216 kilométeres etapot, és holnap már fel is veheted nyereményed a BikeArt Center Csalogány utcai boltjában. Legyél a leggyorsabb, ugyanis csak az első három megfejtő nyer egy Orbea kesztyűt, zoknit, és Euskaltel sapkát ebben a sorrendben.
 
Napi Giro-játék Orbea ajándékokért! 2011. május 11. 11:47 Tippeld meg a Bringahíradó Facebook adatlapján, ki nyeri ma a Piombino és Orvieto közötti 191 kilométeres etapot, és holnap már fel is veheted nyereményed a BikeArt Center Csalogány utcai boltjában. Legyél a leggyorsabb, ugyanis csak az első három megfejtő nyer egy Orbea kesztyűt, zoknit, és Euskaltel sapkát ebben a sorrendben.
 
Giro játék: Be another brick in the WALL 2011. május 7. 13:03 A narancssárga csapat, a baszk Euskaltel szurkolói részére imponzáns falat hozott létre az Orbea honlapján, melyben minden tégla egy fan, illetve mindenki, akinek neve rajta van egy téglán, játszik az értékes fődíjért, egy Orbea Orca kerékpárért és a felszerelésekért.
 
Narancssárga Szenvedély - videósorozat 2011. március 31. 11:11 Többrészes videósorozatot készített a baszk Euskaltel első osztályú profi kerékpáros csapata, ami a narancsmezesek bringázás iránti szenvedélyét próbálja bemutatni a rajongóknak, fűszerezve persze némi szponzori érdekekkel.
 
Élről adták fel Hermidáék sérülés miatt 2011. március 2. 11:19 A spanyolországi Andalucia Bike Race többnapos hegyikerékpáros maratont vezető pozícióból, két győztes szakaszt követően volt kénytelen feladni a világbajnok spanyol José Hermida és csapattársa, a svájci Ralph Naef, utóbbi hátfájása miatt.
 
Orbea bringához profi Orbea fejvédő 2011. január 30. 19:41 Az idei Tour Down Under többnapos versenyen mutatkozott be az Euskatel.Euskadi csapattal az új Orbea sisakgeneráció. Az Orbea bukósisak sorozatából a csúcsmodell Odin típust láthattuk a baszk csapat tagjain.
 
Mennyit köszönhet Absalonnak az Orbea? 2011. január 17. 16:41 A BBC televíziós csatorna honlapján érdekes elemzés jelent meg a francia olimpia bajnok Julien Absolon és az ORBEA márka kapcsolatáról, hogyan segített az évekig szinte verhetetlen olimpiai-krossz versenyző a kerékpármárkának.