KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOAQUIN_RODRIGUEZ"
Papírforma a Vueltán: Puritóé minden! 2011. augusztus 27. 18:48 Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Vuelta 8. szakaszát Joaquim Rodrigueznek találták ki, aki be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, megnyerte az iszonyú meredek befutóval végződő etapot, s ráadásként átvette az összetett éllovasnak járó vörös trikót is.
 
A Katyusa spanyol menői értékelnek 2011. augusztus 25. 14:12 A Katyusa csapata nem is kezdhette volna jobban a Vueltát, két értékes szakaszgyőzelem (4. és 5. etap), és két versenyzőjük áll a pillanatnyi összetett dobogón. Joaquim Rodriguez és Dani Moreno nyilatkoznak a fantasztikus eredményről:
 
Bombaformában a Katyusa törpéi: Purito 2011. augusztus 24. 18:42 Dani Moreno tegnapi győzelme után ma a kapitány, Joaquim Rodriguez nyerte az 5. szakaszt, meredek befutón, csapattársa hathatós támogatásával. A fűrészlap-szerű szintgörbével rendelkező szakasz a hőséggel kombinálva megtette hatását, a mezőny ma is szétszakadozott, változott az összetett, de Chavanel megtartotta a vörös trikót.
 
Purito duplázott, Wigginsé a Dauphine 2011. június 12. 18:50 A brit Bradley Wiggins eddigi legnagyobb profi győzelmét aratva megnyerte a Criterium du Dauphine nyolcnapos WorldTour viadalt, melynek zárószakaszán – lemásolva tegnapi győzelmét – a katalán Joaquim Rodriguez volt a leggyorsabb.
 
Dauphine: Szega utolsó napjáról mesél 2011. június 11. 22:06 Joaquim „Purito” Rodrigueznek nagy napja volt ma a Dauphine-en, magyar szempontból azonban sajnos nincs jó hírünk Szeghalmi Bálint szurkolóinak, ugyanis a Lampre-ISD versenyzője több csapattársával együtt kénytelen volt feladni a viadalt.
 
Gigászok csatája a „baszk falon” - videó 2011. április 5. 08:50 A 2010-es világelső, Joaquin Rodriguez és az olimpiai bajnok Samuel Sanchez csatáját hozta a hétfőn rajtoló és szombatig tartó WorldTour viadal, a Baszk Körverseny első szakasza, melynek hajrájában egy kisebb „fallal” kellett megküzdenie a mezőnynek, ahol többen le is szálltak a bringáról…
 
A világelsőt nem érdekli a Tour 2011. február 6. 10:09 A 2010-es évet a profi kerékpáros világranglistán élen záró spanyol Joaquím Rodriguez nyíltan közölte, hogy idén az olasz és a spanyol körversenyt részesíti előnyben, mert nincs esélye nyerni a Tour de France-on, előbbieken viszont igen.
 
A világelső elhatárolódott a sajtótól 2011. január 15. 10:55 A 2010-es profi kerékpáros világranglista éllovasa, Joaquím Rodriguez markánsan elhatárolódott a sajtómegjelenésektől (AS), melyek szerint a spanyol körverseny bemutatóján az mondta volna, hogy: „Ha Mosquera csalt, azt akarom, hogy diszkvalifikálják!”
 
A világelső bele is csapott a lecsóba 2010. november 20. 16:39 A profi kerékpáros világranglistát 2010-ben az élen záró katalán versenyző, Joaquím Rodrigueznek mesésen alakult a szezon. 31 éves korára csapatkapitányi szerepet kapott a Katyusa gárdájában, s meg is hálálta a bizalmat. Purito azonban már 2011-re gondol.
 
A spanyolok uralják a világranglistát 2010. szeptember 21. 18:41 A katalán Joaquín Rodriguez vezeti a legfrissebb állás szerint a profi kerékpáros világranglistát, melyet a legrangosabb profi viadalok eredményei alapján állít össze a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI).
 
Következő »