A Katyusa spanyol menői értékelnek

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 25. 14:12
A Katyusa csapata nem is kezdhette volna jobban a Vueltát, két értékes szakaszgyőzelem (4. és 5. etap), és két versenyzőjük áll a pillanatnyi összetett dobogón. Joaquim Rodriguez és Dani Moreno nyilatkoznak a fantasztikus eredményről:


Rodriguez: „A Katyusában nem titkoljuk, hogy az összetett győzelem megszerzéséért vagyunk itt, de tudjuk, hogy nagyon sok szakasz van még hátra, és az ellenfelek erősek és jól szervezettek. Most szeretnénk kiélvezni ennek a két győzelemnek az ízét, ami igazi csapatmunka volt, a többire pedig még van időnk.”

Moreno: „Annak ellenére, hogy előrébb vagyok az összetettben, a munkám továbbra is a kapitányunk segítése az összetett verseny szempontjából. Szerintem Purito és én fantasztikus párost alkotunk, nagyon jól megértjük egymást, így biztos vagyok benne, hogy még csillogóbb sikereket érhetünk el a Vueltán.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bombaformában a Katyusa törpéi: Purito
Dani Moreno tegnapi győzelme után ma a kapitány, Joaquim Rodriguez nyerte az 5. szakaszt, meredek befutón, csapattársa hathatós támogatásával. A fűrészlap-szerű szintgörbével rendelkező szakasz a hőséggel kombinálva megtette...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb szökevénysiker, újabb trikócsere
Ismét spanyol szökevénysiker született a Vueltán, a negyedik szakasz hegyibefutóján a Katyusa bringása, Dani Moreno volt a leggyorsabb, néhány másodperccel megelőzve szökevénytársát, Chris Anker Sorensent. Az összetettben a...
Tovább a teljes cikkhez »