KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GROSZ_BELA"
Grósz Béla: Levettem a rajtszámot 2011. augusztus 21. 19:42 Grósz Béla, akit az utóbbi években sokszor láthattunk a hazai mountain bike versenyek dobogóján, és nemzetközi maratonokon is szép eredményekkel büszkélkedhet, elit-versenyzői pályafutásának lezárása mellett döntött. Miért? Kiderül nyílt leveléből, amit egy nappal azután kaptunk, hogy Melts Andrással megnyerték a Trans Hungária Maraton duó kategóriáját:
 
Blazsó nyerte az I. Trans Hungáriát 2011. augusztus 20. 17:16 Blazsóval az élen érkezett be Tokajba négy nap után a Trans Hungária Maraton hegyikerékpáros verseny, miután a Zemplénen is átszáguldott a Zemplénen mezőny.
 
Ebből elég! – Versenyzői nyílt levél 2010. június 16. 12:25 Versenyzői szemszögből botrányosra sikeredett a Balaton Bike Fest hegyikerékpáros maraton versenyszáma, melyet semmilyen szempontból nem lehetett sportversenynek nevezni. A nevezés és regisztráció során kialakult fejetlenség, a rajt-cél terület kialakítása, a pálya gondozatlansága, a nem létező eredménylisták, a különböző kategóriák eredményhirdetéseinek elmaradása, stb., túlmutatnak azon, hogy el lehessen intézni negatív véleménynyilvánítással.
 
Urban Cross: bringabuli a lovi mellett 2010. április 24. 18:43 Hazánkban még kevésbé ismert hegyikerékpáros city-cross versenyre került sor ma a Keleti pályaudvarral szemben, az Aréna Pláza területén. A kieséses rendszerű krossz futamok végén Melts András bizonyult a legjobbnak, még némi malőr árán is…
 
Grósz a hegyikerékpár nagykövet (Ápr.1.) 2010. április 1. 08:27 Az általában szűkös büdzséből gazdálkodó magyar hegyikerékpársport euró-milliókban mérhető támogatással gazdagodik a közeljövőben uniós forrásokból, ami a kiváló magyar mountain bike versenyző, Grósz Béla és a német Corratec kerékpárgyár közös pályázatának eredménye.
 
Grósz-lósz után Specziár nyert Tihanyban 2010. március 21. 17:04 Specziár Viktor (Merida HCT) nyerte a szezon első amatőr országúti versenyét, a Félsziget-Kupát, Tihanyban, miután egyedül neki sikerült felvennie az emelkedő befutó elején hosszú hajrát nyitó Grósz Béla (Corratec World Team) tempóját.
 
Kiváló magyar bringás a profik között 2010. január 26. 09:48 Melts András után Grósz Béla is a német Corratec World Team-ben folytatja hegyikerékpáros pályafutását a 2010-es szezonban.