KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EDVALD_BOASSON_HAGEN"
Sky-ünnep: két WT-siker egy napon 2011. augusztus 22. 08:43 A brit Team Sky nagy napja volt tegnap, hiszen Chris Sutton Vuelta-szakaszgyőzelme mellett a norvég Edvald Boasson Hagen megnyerte a WorldTour sorozatba tartozó német klasszikust, a Vattenfall Cyclassics viadalt Hamburgban.
 
Eneco Tour: nem mindennapi befejezés! 2011. augusztus 14. 22:38 Érdekes befutót láthattak a szurkolók a belga-holland rendezésű WorldTour viadal zárószakaszán, aminek végén az összetettet vezető Edvald Boasson Hagen győzelemmel biztosította be első helyét a generálban…
 
Célt ért a szökés, de Hagen tovább vezet 2011. augusztus 13. 23:15 Első profi győzelmét ünnepelhette 2007 óta Matteo Bono, aki egy háromfős szökevénycsoporttal éppen a mezőny előtt célba érve nyerte meg az Eneco Tour utolsó előtti, Genkből induló és oda visszaérkező 189 kilométeres szakaszát.
 
Eneco Tour: Boasson Hagen az élre ugrott 2011. augusztus 12. 17:24 Bár a papírformának megfelelően alakult a vasárnapig tartó belgiumi Eneco Tour időfutama, hiszen a norvég Boasson Hagen átvette a vezetést az összetettben, izgalmakban nem volt hiány, főleg az időjárás jóvoltából.
 
Elrajtolt az újabb WorldTour-körverseny 2011. augusztus 9. 10:00 Az amerikai Taylor Phinney lenyűgöző prológot teljesített a hétfőn kezdődő újabb egyhetes WorldTour viadal, az Eneco-Tour első napján, a belgiumi verseny egyik fő esélyesévé előre lépve ezzel.
 
Ki repült, ki elszállt ma a Touron 2011. július 20. 18:26 A szakaszgyőztes és a sárga trikós nyilatkozik a Tour de France 17. szakaszáról, ami során belekóstolt a mezőny az Alpokba, bár még nem hegyi befutó döntött. Ennek ellenére a célhoz vezető lejtő talán hasonlóan sok izgalmat tartogatott.
 
Ismét norvég siker, Contador bepróbált 2011. július 20. 17:02 Fantasztikusak a norvégok az idei Tour de France-on, a jövő nagy sztárja, Edvald Boasson Hagen sem akart lemaradni Thor Hushovd mögött, s miután a világbajnok tegnap duplázott, ma, a 17. szakaszon a Sky versenyzője is begyűjtötte második szakaszgyőzelmét.
 
A Tour norvég királyai nyilatkoznak 2011. július 7. 19:02 Edvald Boasson Hagen már 20 évesen lenyűgözte a szakmát majd profikén is félelmetes évet produkált 2009-ben, még mindig csak 22 évesen. Tavaly túl sok sérüléssel bajlódott és az idei év sem úgy kezdődött, ahogy tervezte. Ma azonban talán a norvég csodagyerek újabb virágzásának kezdetét láthattuk, miután sikerült megnyernie a Tour de France leghosszabb szakaszát. A 6. etap így teljes mértékben a versenyen részt vevő két norvégról szólt, hiszen a 3. helyen befutó Thor Hushovd továbbra is vezeti az összetettet.
 
A norvég csodagyerek visszatért a Touron 2011. július 7. 17:26 Hosszú idő után aratott végre igazán nagy győzelmet a norvégok csodagyereke, Edvald Boasson Hagen, a Tour de France hatodik szakaszán egy kisebb emelkedőt követő tömeghajrán győzte le a mászást kibíró sprintereket. Az összetettben nem változott a helyzet, Hushovd vezet.
 
A "norvég üstökös" a klasszikusokra tör 2010. november 19. 09:44 A szenzációs 2009-es szezont maga mögött tudó norvég szupertehetség, a még mindig csak 23 éves Edvald Boasson Hagen – részben egy achilles-ínsérülés miatt – felemás évet zárt 2010-ben, a jövő évnek viszont határozott tervekkel vág neki.
 
Következő »