KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CANNONDALE"
Krosszgép csajosan: Cannondale CaadX 105 2011. október 1. 08:46 Bár a bringások nagyrésze most fogja szögre akasztani a kerékpárját az egész éves versenyzés után, mégis van bemutatásra váró gépünk, aminek most jön csak igazán az ideje. Természetesen egy cyclocross kerékpárról van szó, amihez a Supercross sorozat és némi fanatizmus hozta meg az ihletet. Felföldi Viktória, az egyik veszprémi munkatársunk téli/edző bringájával állunk szemben:
 
Eurobike: a legjobb országúti bringa 2011. szeptember 3. 16:31 Nibaliék paripája, a Cannondale SuperSix Evo Ultimate nyerte el a héten lezajlott legjelentősebb kerékpáros szakkiállítás, az Eurobike arany-nagydíját az országúti bringák kategóriájában!
 
Csúcs "edzőgép": Cannondale Scalpel 29 2011. augusztus 25. 09:04 Az Egyesült Államok egyik legkiválóbb cyclocross versenyzője, Tim Johnson gépe a többnapos és hosszú távú mountain versenyeke: Cannondale Scalpel 29:
 
Cannondale Super Six EVO - 695 g - videó 2011. augusztus 3. 18:14 Szenzációs bringával készül a legendás amerikai gyártó, a Cannondale az őszi kiállításokra, Ivan Basso és Vincenzo Nibali már teszteli az új Cannondale Super Six EVO-t, melynek váza mindössze 695 gramm (!) és a cég szerény szlogenje szerint a „világ leghatékonyabb versenygépe".