KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BMC"
Erősít a BMC és a Katyusa 2010. szeptember 24. 11:06 A svájci-amerikai BMC csapat jelentős új igazolása a Radio Shacktól érkező pálya-világbajnok, a 20 éves amerikai tehetség, Taylor Phinney de felmerült Fabian Cancellara neve is, bár a svájci szupersztár jelenleg az új ausztrál projektben szerepel a legnagyobb odds-szal.
 
ProTour: tovább erősít a Garmin és a BMC 2010. szeptember 2. 10:23 A Garmin részéről Jonathan Vaughters hivatalosan is bejelentette a már eddig is közszájon forgó igazolásokat a Cervelo feloszlása után.
 
Iszonytató szakasz a Girón, Evans nyert 2010. május 15. 17:17 Hosszú időre emlékezetes szakaszt láthatott ma, aki végignézte a Giro d’Italia közvetítését. Minden összeesküdött a kerékpárosok ellen: a szervezők által kijelölt burkolat nélküli makadámutakat az egész napos eső változtatta sártengerré, a cél előtti 10 kilométer hosszú emelkedőt ne is említsük…
 
Giro-sztárok kronógépei: Wiggins, Evans 2010. május 10. 09:28 Nem is debütálhatott volna jobban az olasz Pinarello gyár új prototípus időfutam kerékpárja, mint Brad Wiggins győzelmével, ráadásul nem is akárhol, a Giro d’Italia nyitó szakaszán. Gyakorlatilag ugyanilyen sikeresnek mondható a második szakaszt követően rózsaszínbe öltöző Cadel Evans BMC masinája is, hiszen a topfavoritok közül ő hajtotta a legjobb időt.
 
Interjú Evans-szel a Giro startja előtt 2010. május 5. 22:46 A regnáló világbajnok, az ausztrál Cadel Evans adott interjút pár nappal a Giro d’Italia rajtja előtt. A BMC kapitánya a körverseny egyik fő esélyese, ráadásul Pellizotti kiválásával a Liquigasból nőttek is győzelmi esélyei. Evans 2002-ben már érzhette, milyen a rózsaszínű trikóban tekerve, de akkor zöldfülűként emlékezetes betlit mutatott be a végjátékban, negyed órát kapva az utolsó hegyen. Azóta eltelt 8 év és a világ egyik legjobb GT-menőjeként tartjuk számon.
 
Kusztor Péter vadonatúj BMC „időgépe” 2010. április 21. 21:01 Kusztor Péter, a svájci Atlas-Personal versenyzője a héten kapta meg új időfutam kerékpárját, a BMC Time Machine TT02-t. A BMC svájci illetőségű gyártó, ők készítik többek között a világbajnok, Cadel Evans, vagy George Hincapie bringáit.
 
A rossz ómen - bukott az amerikai bajnok 2010. január 22. 10:20 Alig kapta kézhez vadonatúj csodagépét a háromszoros országúti bajnok, George Hincapie, a Tour Down Under harmadik szakaszán megcsókolta az anyaföldet a BMC amerikai klasszisa. Kerékpárosok között nem jó előjel a továbbiakra, amikor az ember egy új bringával rögtön bukásba keveredik, onnantól kezdve nehéz igazán megszeretni, és eggyé válni vele. Ettől függetlenül a szóban forgó „USA flag design” kerékpár megér egy misét, a még makulátlan állapotában készült fotók látványától nm szeretnénk megfosztani olvasóinkat: