KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_CINCINNATI"
Cincinnati: Murray-Djokovics újratöltve 2011. augusztus 20. 22:28 Andy Murray már túl nagy falatnak bizonyult Mardy Fish számára Cincinnatiben azután, hogy az amerikai pénteken két szettben elintézte a spanyol szupersztár Rafa Nadalt. A brit kedvenc a világelsővel találkozhat a vasárnapi döntőben, azzal a Novak Djokoviccsal, akit egyszer már képes volt legyőzni döntőben ezen a pályán, méghozzá 2008-ban.
 
Szettet sem nyert Nadal és Federer! 2011. augusztus 19. 23:07 Akárcsak tavaly, most is a negyeddöntőben búcsúzott a Cincinattiben rendezett Masterstől a világranglista-második Rafa Nadal, akinek Mardy Fish volt a végzete pénteken. Az ő sorsára jutott Roger Federer is, akinek a 2004-es athéni olimpiához és a 2010-es wimbledoni GS-hez hasonlóan ismét Tomas Berdych jelentette a végállomást. Nyert szett nélkül esett ki a két világklasszis egy játéknapon, erre talán még nem is volt példa pályafutásuk során.
 
Federer, Djokovics: 55 a bűvös szám 2011. augusztus 19. 09:37 Andy Murray és Rafael Nadal után Novak Djokovics, illetve Roger Federer is bejutott a legjobb nyolc közé a Cincinnatiban zajló 2,43 millió dolláros férfi tenisztornán, tehát egy lépésre vagyunk az álomelődöntőktől. A svájci és a szerb csütörtöki győzelméhez is az 55-ös szám kapcsolódik. A nőknél búcsúzott a wimbledoni és a Roland Garros-bajnok, ugyanakkor Marija Sarapova továbbment egy másik GS-győztes kárára.
 
Djoko megleckéztette a nagy tehetséget 2011. augusztus 18. 10:52 Megkezdte menetelését szezonbeli tizedik tornagyőzelme, és hatodik Masters-sikere felé a világelső Novak Djokovics Cincinattiben, miután két sima szettben, 77 perc alatt elintézte az amerikai szupertehetség Ryan Harrisont a 2. fordulóban.
 
Rangadót nyert Federer a nyitányon 2011. augusztus 17. 09:05 Sikerrel vette a nehéz első akadályt Roger Federer a 2,43 millió dolláros cincinnati férfi tenisztornán, hiszen két szettben intézte el a US Open 2009-es döntőjében éppen őt legyőző Juan Martín del Potrót.
 
Roddick balhét csapott és kiesett 2011. augusztus 16. 09:05 Mélyrepülésben a korábbi világelső Andy Roddick, a 2,43 millió dolláros cincinnati torna korábbi kétszeres bajnoka rögtön az 1. fordulóban búcsúzott (7:6, 5:7, 1:6) hétfőn éjjel, és csaknem egy évtized után jövő héten kicsúszik a legjobb húszból a világranglistán. Nem csoda, hogy az amerikai nehezen viselte a vereséget, botrányosan viselkedett.
 
Federer 29, Murray 129 perc alatt nyert 2010. augusztus 19. 09:04 Novak Djokovics és Rafael Nadal győzelmét követően a másik két nagyágyú, Roger Federer és Andy Murray is továbblépett a Cincinnatiban pokoli hőség közepette zajló 2,4 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna 3. fordulójába.
 
Nadal, Djokovics: tovább, tovább! 2010. augusztus 18. 21:50 A hárommillió dollár összdíjazású Cincinnati Masters harmadik fordulójába masírozott a világelső Rafa Nadal, aki papírforma-győzelmet aratott az amerikai Taylor Dent ellenében szerda este. Novak Djokovics ellen sem evett meg sok sót honfitársa, Viktor Troicki.
 
Tenisztörténeti sztárparádé Cincyben 2010. augusztus 18. 09:42 Valószínűleg a múlt heti torontói eredményeknek is köszönhetően az ATP Tour újabb mesterállomásán, Cincinnatiban példa nélküli programmal várják a szurkolókat szerdán. A centeren a világranglista első négy helyezettje váltja majd egymást, de a sztárparádé negyedik felvonásában a korábbi világelső, Grand Slam-bajnok Andy Roddick is pályára lép.
 
Murray legyőzte a fináléban Djokovicsot 2008. augusztus 3. 23:47 Két szettben nyert Andy Murray a 2 millió 615 ezer dollár összdíjazású tenisztornán Cincinnatiban, a Mertersorozat hetedik állomásán. A skót kiválóság mindkét felvonást a rövidítésben hozta a világranglista harmadik helyén álló szerb Novak Djokovics ellen.
 
Következő »