Nadal, Djokovics: tovább, tovább!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 18. 21:50
A hárommillió dollár összdíjazású Cincinnati Masters harmadik fordulójába masírozott a világelső Rafa Nadal, aki papírforma-győzelmet aratott az amerikai Taylor Dent ellenében szerda este. Novak Djokovics ellen sem evett meg sok sót honfitársa, Viktor Troicki.


Jól kezdett Rafa Nadal a US Open előszobájának számító cincinatti versenyen, rögtön elhúzott 4:0-ra Dent ellen, a 6-2-es első játszma után 7:5-tel húzta be a másodikat.

A nyitó fordulóban - az első nyolc kiemelthez hasonlóan - erőnyerő volt Nadal, aki a következő körben a francia Julien Benneteau-val meccselhet a legjobb tizenhat közé jutásért.

Novak Djokovics sem szenvedett meg különösebben konfitársával, Viktor Troickivel, ő 6:3, 7:5-re győzött. Nem lesz könnyű dolga az előző két kiírás döntősének, a következő fordulóban John Isnerrel vagy a két hete, Washingtonban győztes Nalbandiannal csatázhat. A 16-szoros Grand Slam-győztes Federer - aki hétfőn visszaelőzte a szerbet a világranglistán - később mérkőzik a selejtezős üzbég Isztominnal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tenisztörténeti sztárparádé Cincyben
Valószínűleg a múlt heti torontói eredményeknek is köszönhetően az ATP Tour újabb mesterállomásán, Cincinnatiban példa nélküli programmal várják a szurkolókat szerdán. A centeren a világranglista első négy helyezettje váltja...
Tovább a teljes cikkhez »