KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALEXANDER_VINOKUROV"
Áll a bál Vinokurov és az Asztana körül 2011. szeptember 18. 11:16 A kazah kerékpársport emblematikus figurája, Alexander Vinokurov érdekes nyilatkozatot tett a francia L’Equipe sportnapilapnak, aminek ha hinni lehet, kissé gusztustalan szituáció alakult ki az Asztana háza táján.
 
Eurobike - Corima: amin Vino is gurul(t) 2011. szeptember 14. 07:30 Bár az Eurobike főleg az újdonságokról szól, a Corima standján egy „búcsúzó sztár” volt a legnagyobb attrakció, és ezzel talán még a karbonszövet elkötelezettjei is egyetértenek, hiszen nem másról beszélünk, mint a valószínűleg a Lombardiai Körversenyen búcsúzó Alexander Vinokurovról…
 
Vinokurov képtelen visszavonulni 2011. augusztus 23. 08:23 Alexander Vinokurov súlyos sérülést, combcsont-törést szenvedett az idei Tour de France 9. szakaszán, s ezután bejelentette, hogy befejezi pályafutását. A kazahok sztárja azonban meggondolta magát, és a legfrissebb hírek szerint valószínűleg láthatjuk a Giro di Lombardián.
 
Vinokurov végleg visszavonul 2011. július 17. 17:01 A kazah Alexander Vinokurov nem sokkal a Tour de France-on bekövetkezett súlyos bukása után bejelentette, hogy végleg befejezi profi pályafutását.
 
Vino: „Küzdeni fogunk a sárga trikóért!” 2011. június 7. 12:14 A kazah Alexander Vinokurov úgy tűnik, szeretne még egy nagy versenyt nyerni – minden valószínűség szerint – utolsó profi évében. Ha ezt a Dauphine-en tenné, keretbe foglalná pályafutását, hiszen 99-ben nyert itt neopro bringásként. Az első lépést már megtette, hiszen megszerezte az 1. szakasz után a sárga trikót:
 
Romandiai Kör: bejött Vino tippje, Evans 2011. április 30. 20:37 Az ausztrál Cadel Evans nagy lépést tett előre, hogy 2006 után másodszor nyerje meg a Romandiai Körversenyt, a mai 20 kilométeres időfutamon ugyanis ő került ki győztesen a kazah Alexander Vinokurovval vívott különmeccsből, ami az összetett szempontjából volt érdekes.
 
Valaki nem örült Vino sikerének Svájcban 2011. április 29. 19:52 A kazahok sztárja, Alexander Vinokurov nyerte a Svájcban zajló WorldTour viadal, a Romandiai Körverseny 3. szakaszát a francia Mikael Cherel előtt, aki – enyhén szólva – vitatta az Asztana kapitánya sikerének tisztaságát…
 
Vino győzött, a Giro-sztárok feladták 2011. április 6. 19:57 A mennyet és poklot is megjárt kazah veterán, a 37 éves Alexander Vinokurov nyerte a Baszk Körverseny 3. szakaszát szökésből, és a mai napon ismét gazdát cserélt a sárga trikó.
 
Vinóék harcolni fognak a Tour-dobogóért 2010. november 26. 06:38 Eddig hat első osztályú, ProTour gárda ismertette a teljes 2011-es keretét, közük a kazah Asztana. Contador eligazolása után a 37 éves Alexander Vinourov a stratéga szerepén túl a valódi kapitányi szerepet is felvállalná a Tour de France-on.
 
A ProTour sztárok Mexikóban gáláztak! 2010. október 25. 09:31 Irigylésre méltó időben adtak egymásnak randevút a világ legjobb profi bringásai Mexikóban, a Criterium Vuelta a Chihuahua viadalon, ami a kazah Alexander Vinokurov győzelmével ért véget.
 
Következő »