KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "X2S"
Életfa Terepfesztivál Piliscsabán 2010. október 4. 12:27 Negyedik alkalommal rendezte meg a X2S TEAM a piliscsabai terepfesztivált, amely idén különleges programokat is tartogatott a nemzetközi terepversenyek mellett. Kivételesen erős mezőny jellemezte az összes versenyszámot, a sportágak hazai legjobbjai között világbajnokok, olimpikonok mellett színészek is rajthoz álltak.
 
Urban Cross: extrém verseny az Arénában 2010. április 22. 18:30 Hihetetlenül látványos krossz-versenyre kerül sor szombaton, egyedülálló helyszínen! A rendezvény missziója a tömegek elérése és a mozgáshoz való kedv megteremtése, ezért választottuk, ezt a különleges helyet, hogy a vásárolni járó közönséget közelebb hozzuk a mozgáshoz, a sporthoz.
 
Dream-Teamben indul "Házi" a sivatagban 2010. április 22. 18:02 A május elején megrendezésre kerülő sivatagi terepkerékpár maratonon a magyar versenyzők felkérést kaptak, hogy alakítsanak csapatot a világ legismertebb extrém kerékpárosai közül kettővel. A választás végül Hasenfratz Péterre (X2S-KONA TEAM) esett, aki Martin Horakkal és Ondrej Fojtikkal együtt a NISSAN CEE csapatban indul az öt napos viadalon.
 
Magyarok a Titan Desert sivatagi show-n 2010. április 15. 13:49 Idén első alkalommal indulnak magyar versenyzők a Nissan Titan Desert kerékpármaratonon, amelyet Marokkóban rendeznek május első hetében, Erfoudtól Ouarzazateig. A rendezvény a hasonló versenyek között is kifejezetten extrémnek számít, hiszen nemcsak a napi átlag 100 km-es táv 5 napon keresztül, az időjárás és a terep nehezíti a versenyzők dolgát, hanem az is, hogy szokásoktól eltérően nem jelzett úton, hanem térképpel és GPS-szel kell teljesíteni a távot, megtalálni a célt.
 
X2S terepduatlon montisokkal és futókkal 2010. április 12. 07:59 Elindult a terepsport szezon. A beígért rossz idő helyett napsütés és jókedv fogadta az Óbudára kilátogató sportolókat és nézőket a 3. Aquincum-Mocsara terepfesztiválon, amely a X2S 2010 sorozat első állomása is volt egyben. A pálya az idény első versenyének megfelelően könnyű, gyors és sok támadási, vetélkedési lehetőséget biztosított a versenyzőknek.
 
MTB e-bike kupa pályabejárás videón 2010. április 8. 10:26 A 2010. április 18-i szlovákgyarmati nemzetközi UCI MTB verseny pályabejárásának videófelvétele, amit a X2S-KONA TEAM edzőtáborozása alatt készített a csapat.
 
Urban Cross – új bringás-futó X2S őrület 2010. március 26. 20:36 Új sportág jelentkezik a tömegsport versenyek között, a X2S által első ízben megszervezett URBAN CROSS, az Arena Plaza területén április 24-én szombaton.
 
Sprint távon arany, klasszikusban bronz! 2009. június 16. 07:41 Az osztrák bajnokság hétvégi futamán a X2S-KONA TEAM versenyzői számos dobogós hellyel lepték meg a házigazdákat. Sprint távon Sipiczki Csaba és Molnár Anikó, a klasszikus távon Poór Brigitta állhattak a dobogóra, a több világbajnokot és olimpikont felvonultató mezőnyben. A terep igazi alpesi erőpróba volt, de a magyar versenyzők itthon keményebb pályákon készülhetnek fel a X2S sorozat versenyein. - olvasható a multisportinfo.hu honlapon.
 
X2S extrémsport: sziklamászó triatlon 2009. május 18. 23:29 Évek óta nem volt ilyen sok hegyikerékpár a csobánkai Oszoly sziklafalnál – a X2S-KONA TEAM hosszú évek kihagyása után, az ötletgazdák hozzájárulásával és segítségével ismét megrendezte a sziklamászó tereptriatlont. Klasszikus extrém sport, a szó legtisztább értelmében: sziklamászás, hegyikerékpár és terepfutás – mindez a triatlon versenyek szabályai szerint. Idén a sziklamászó tereptriatlon az egészséges életmódot népszerűsítő X2s – Cross to Save csapat által kiírt X-terra tereptriatlon kupasorozat futama is volt egyben.