KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_ZURICH"
Ivanovicsról hiába álmodnak a férfiak 2008. november 13. 10:37 A korábbi világelső, Roland Garros-győztes szerb szépség, Ana Ivanovics nem titkolta tovább, hogy a spanyol Fernando Verdasco a szíve választottja. André Agassi és Steffi Graf, majd Martina Hingis és Radek Stepanek kapcsolata sokáig forró téma volt a nemzetközi sajtóban, de a teniszvilág most új álompárt talált magának...
 
Pennetta és Venus Williams sem botlott 2008. október 17. 21:07 Flavia Pennetta továbbra is lázban tartja Olaszországot, a világelső Jelena Jankovics búcsúztatása után a szlovén Katarina Srebotnikot intézte el két játszmában a 600 ezer dollár összdíjazású zürichi keménypályás női tenisztorna negyeddöntőjében. Nem sikerült a bravúr, azaz a négy közé jutás honfitársának, Francesca Schiavonének, akire a WTA-ranglistán harmadik Venus Williams mért vereséget ugyancsak két szettben.
 
Tenisz, Zürich: Ana Ivanovics ejtette ki Marion Bartolit 2008. október 16. 22:41 A Zürichben zajló 600 ezer dollár összdíjazású kemény pályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében a második helyen kiemelt szerb Ana Ivanovics gond nélkül intézte el a francia Marion Bartolit.
 
Rövidre sikerült Szávay svájci túrája is 2008. október 14. 15:20 Visszavágott Marion Bartoli a tavasszal Katarban elszenvedett vereségért Szávay Ágnesnek kedden Zürichben, a 600 ezer dolláros tenisztorna első fordulójában. A világranglista 16. helyén álló egykori wimbledoni finalista a küzdelmes első szett után simán verte a magyar játékost, aki végig a második szerváival bajlódott a találkozó során.
  
Tenisz, Zürich: Hantuchova kiesett, Szávay Ágnes kedden játszik 2008. október 13. 21:04 A szlovák Daniela Hantuchova kiesett a 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás zürichi tenisztorna első fordulójában, miután két szettben szenvedett vereséget a Marija Kirilenkóval szemben.