Ivanovicsról hiába álmodnak a férfiak

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 13. 10:37
A korábbi világelső, Roland Garros-győztes szerb szépség, Ana Ivanovics nem titkolta tovább, hogy a spanyol Fernando Verdasco a szíve választottja. André Agassi és Steffi Graf, majd Martina Hingis és Radek Stepanek kapcsolata sokáig forró téma volt a nemzetközi sajtóban, de a teniszvilág most új álompárt talált magának...


Ana Ivanovics számára nem sok babér termett a novemberi WTA-világbajnokságon Dohában, Katarban. A korábbi világelső szerb teniszklasszist vírus támadta meg, és két vesztes meccs után fel is adta a tornát, nem jutott elődöntőbe.

Egy svájci napilap a napokban azt is tudni vélte, miféle vírusról is van szó: a szerb hölgy fülig szerelmes. Választottja: a 25 éves, világranglista 16. spanyol teniszező, Fernando Verdasco.

A két sztár románca a pletykák szerint augusztusban indult. A pekingi olimpián ugyan még el sem kezdődött, máris befejeződött a rangos torna Ivanovics számára (sérülésre hivatkozva nem vállalta az indulást), a Roland Garros-győztes hölgy mégis a kínai fővárosban maradt, ahol Verdasco volt az, aki megvigasztalta...

A US Open óta aztán sülve-főve együtt vannak, már korábban is erre engedett következtetni, hogy Verdasco mindenhova elkísérte a szerbet Kínától, Svájcon keresztül egészen a Közel-Keletig.

A pekingi WTA-tornán is "turbékoltak a galambok", a spanyol kiválóság egyenesen Ivanovics szüleivel együtt figyelte árgus szemekkel a sztár tréningjét.

Zürichbe és Dohába is árnyékként kísérte a szerbek üdvöskéjét a salakspecialista, ezek után már nem volt miért titkolóznia Ivanovicsnak.

"Ő a boldogságom kulcsa. A US Open óta vagyunk együtt, de ennél többet nem mondhatok. A nők már csak ilyen titokzatosak..."

Amúgy egymásra eddig nem jutott sok idejük a nemzetközi viadalok rendkívül feszes menetrendje miatt, de most - az év végi viszonylag "levegősebb" időszakban, még a januári ausztrál nyílt bajnokság előtt - több időt tölthetnek egymással.

A szerelmesek várhatóan spanyolországi légyottot is beiktatnak közös programjukba.