KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_ESTORIL"
Sérülés győzte le Arn Grétát 2011. április 27. 15:22 Nem sikerült a negyeddöntőbe jutnia Arn Grétának az estorili salakpályás WTA Grand Prix-n szerdán, sérülés akadályozta meg ebben a spanyol Anabel Medina-Garrigues elleni mérkőzésen. Közel egy órás küzdelem után, szett- és brékhátrányban dobta be a törülközőt a magyar lány.
 
Elsőből lett kieső Szávay Estorilban 2010. május 3. 20:59 Rögtön a nyitányon elcsúszott az első kiemelt Szávay Ágnes Estorilban, a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás WTA-torna első fordulójában hétfő este. Szetthátrányból fordított ellene a lett Anastasija Sevastova.
 
Magyar lányok hódításai Lisszabonban 2009. május 9. 20:34 Sajnos nem sikerült harmadszor is bevennie egy magyarnak Estorilt, de Marosi Kata örült annak, hogy pályafutása során először, közel a harminchoz döntőt játszott egy WTA Tour versenyen. A héten egyébként egy másik magyar hölgy szerepelt a legtöbbet a portugál médiában: Orsi Fehér egyértelműen ünnepelt sztár itt.
 
Czink: egyesben igen, párosban nem 2009. május 5. 21:32 Czink Melinda sikerrel vette az első akadályt Estorilban, a 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás WTA-tornán, miután két szoros játszmában verte a spanyol Eva Fernandez-Bruguest az első fordulóban. Párosban Czink kiesett, Marosi továbbjutott.