KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_DUBAJ"
Dráma Dubajban: összeesett a teniszezőnő 2011. február 16. 23:44 VIDEÓ! Ijesztő körülmények között ért véget Caroline Wozniacki első mérkőzése, mióta Kim Clijsters átvette tőle hétfőn a világelsőséget. A dubaji 2,05 millió dolláros női tenisztornán a dán ellenfele, Anna Csakvetadze adogatáshoz készülődve összeesett 6:1, 3:5-ös állásnál.
 
Tornagyőztesek kudarca Dubajban 2011. február 15. 17:24 Két hétvégi tornagyőztes is rögtön kihullott a rostán Dubajban, a kétmillió dollár összdíjazású keménypályás WTA-viadalon. A párizsi nyertes cseh Kvitovát a japán Morita tréfálta meg, Pattaya királynőjét, a szlovák Hantuchovát az orosz Csakvetadze söpörte le az útból.
 
Hazaküldte Czinket az olasz bombázó 2010. február 15. 18:02 Az első forduló jelentette a végállomást Czink Melinda számára a "Barclays Dubai Tennis Championships" (kemény pálya, kétmillió dollár) premier kategóriás WTA-tornán hétfőn. A top tízbe visszavágyó olasz Flavia Pennetta egy óra tíz perc alatt, 6:4, 6:1-re győzte le.
 
Djokovics és Ferrer vívja a döntőt 2009. február 27. 17:38 Szetthátrányból nyert Novak Djokovics a Dubaiban zajló 2 millió 233 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében. Az első helyen rangsorolt szerb Gilles Simont búcsúztatta a legjobb négy között. A klasszis ellenfele a Richard Gasquet-t nagyon simán elintéző spanyol David Ferrer lesz.
 
Williams kontra Williams Dubajban 2009. február 19. 15:37 Testvérpárharcot rendeznek Dubajban, miután a világranglistaelső, amerikai Serena Williams és nővére, Venus is kvalifikálta magát a kétmillió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna elődöntőjébe. A másik ágon az észtek üdvöskéje, Kaia Kanepi a francia Virginie Razzanóval meccsel.
 
Szafina megrázó veresége Razzanótól 2009. február 17. 17:34 A második kiemelt Dinara Szafina kiesése szolgáltatta a nap meglepetését Dubajban, a kétmillió dollár összdíjazású premier WTA-tenisztornán kedden. A két Williams nővér közül Venus bombaformában van, Serena szetthátrányból fordított az olasz Sara Errani ellen.