KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_CHARLESTON"
Hét élete volt Wozniackinak 2011. április 8. 21:58 Előrehozott döntőnek is beillő mérkőzésen, kegyetlen csatában győzte le a világelső Caroline Wozniacki a belga Yanina Wickmayert Charlestonban (721 ezer dollár zöld salak) a legjobb négy közé jutásért zajló mérkőzésen. A dán teniszezőnő ellenfele a harmadik kiemelt Jelena Jankovics lehet az elődöntőben.
 
Czink elcsúszott a rajton Charlestonban 2011. április 4. 20:31 Búcsúzott a charlestone-i WTA-torna (721 ezer dollár, zöld salak) egyetlen magyar résztvevője, Czink Melinda, akit a selejtezőből induló Evá Birnerová győzött le három szettben, két és negyed órás csatában magyar idő szerint hétfő kora este. A cseh lány meccselhet a 12. kiemelt német Julia Görgesszel a nyolcaddöntőbe jutásért.
 
Orosz és német szépség a siker kapujában 2009. április 19. 09:53 Az első kiemelt Jelena Gyementyjeva három szettes csatában maradt alul a feltörekvő dán Caroline Wozniackival szemben a Chalrlestonban rendezett egy millió dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjében. Wozniacki a németek üdvöskéjével, Sabine Lisickivel mérkőzik a fináléban. Barcelonában az orosz Maria Kirilenko és az olasz Roberta Vinci nézhet farkasszemet egymással a trófeáért.
 
Szenzáció! Czink orosz klasszist vert 2009. április 17. 00:34 Az egymillió dollár összdíjazású, zöldsalakos charlestoni WTA-torna egyeseinek küzdelmében a harmadik fordulóban Czink Melinda háromjátszmás mérkőzésen, 2:18 órás nagy csatában verte a negyedik helyen kiemelt orosz Nagyja Petrovát és bejutott a negyeddöntőbe.
 
Amerikai álom: Czink már nyolcaddöntős 2009. április 15. 20:25 Újabb amerikai játékos mondott csődöt Czink Melinda ellen a Charlestonban zajló egymillió dollár összdíjazású tenisztornán. A magyar lány a Jill Craybas legyőzése után a világranglista 121. helyén álló Vania Kinget verte szerdán két szettben 6:4, 6:2-re, ezzel bejutott a salakos viadal nyolcaddöntőjébe, ahol a negyedik kiemelt orosz Nagyja Petrova várja.
 
Villámrajt: amerikait vert Czink Melinda 2009. április 13. 23:45 Magabiztos győzelemmel mutatkozott be Czink Melinda a Charlestonban zajló egymillió dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában. A magyar lány a világranglista 86. rutinos amerikai Jill Craybast verte két szettben, 82 perc alatt.