KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WTA_ACAPULCO"
Vége Arn acapulcói kalandjának 2011. február 25. 01:32 Megálljt parancsoltak Acapulcóban Arn Grétának, aki három szettben búcsúzott a mexikói, 220 ezer dollár összdíjazású Grand Prix negyeddöntőjében. Ismét irgalmatlan csatára kényszerült a harmadik kiemelt magyar lány, a 22 éves Johanna Larsson végül legyőzte három szettben, két óra, 12 perc alatt.
 
Fejetlenség és drogháború Acapulcóban 2011. február 22. 16:45 A WTA és az ATP is óvatosságra intette az acapulcói Grand Prix-n induló profi teniszezőket. A két nemzetközi szervezet a helyi biztonsági erőkkel összefogva mindent megtett és megtesz azért, hogy játékosait ne tegye ki veszélynek a mexikói üdülőparadicsomban, ami január óta drogháború helyszíne, legutóbb 14 lefejezett holttestet találtak. Az indulók között egyetlen magyar található: Arn Gréta (59.) magyar idő szerint kedden este kezdi meg szereplését a 32-es főtáblán.
 
Alakul a Szávay-Venus Williams döntő! 2010. február 25. 09:31 Szávay Ágnes az elődöntőért játszhat az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán, miután két szettben nyert Renata Vorácová ellen. Ha a szlovén Hercog ellen is győzne a második kiemelt magyar, akkor a papírforma szerint az elődöntőben az argentin Dulko, a döntőben a hétszeres Grand Slam-bajnok Venus Williams következne...
 
Acapulcói akció: nyolcaddöntős Szávay 2010. február 23. 09:09 A második kiemelt Szávay Ágnes beverekedte magát a nyolcaddöntőbe az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán magyar idő szerint hétfőről keddre éjszaka. A cseh Sandra Záhlavovát győzte le közel kétórás küzdelemben. Arn Gréta is nyert, főtáblás.
 
Venus Williams és Pennetta a döntőben 2009. február 28. 09:47 Meg sem izzadt Venus Williams a Barbora Zahlavova Strycova elleni mérkőzésen az Acapolcóban zajló 220 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna elődöntőjében. Az első helyen kiemelt amerikai fergetegesen kezdett, az első szettben gémet sem engedélyezett cseh ellenfelének, és a második felvonást is simán nyerte. A másik ágról a másodikként rangsorolt Flavia Penetta jutott a fináléba Iveta Benesova legyőzésével.
 
Arn majdnem legyőzte Venus Williamst! 2009. február 26. 07:47 Azt a mindenit! Egy paraszthajszálon múlt, hogy a jelenleg a 160. helyen álló Arn Gréta két vállra fektesse a világ ötödik legjobb játékosát, az amerikai Venus Williamst. Márpedig az Acapulcóban zajló WTA tenisztorna második körében, a legjobb nyolc közé kerülésért csupán 6:3, 6:7, 6:4-re kapott ki a magyar lány. Szávay Ágnes idei második egyesgyőzelmével továbblépett a következő kanyarba - és Venus Williamsszel találkozik...
 
Arn legyőzte Szávayt, de főtáblások 2009. február 24. 06:47 A selejtező utolsó fordulójában kikapott ugyan, de mégis főtáblára jutott a 220 ezer dollár összdíjazású, Acapulcóban zajló WTA-torna egyeseinek küzdelmében Szávay Ágnes. A selejtező első számú kiemeltje az utolsó próbán bukott el: Fed-kupa-csapattára, a kvalifikációban nyolcadik kiemeltként rajthoz álló Arn Gréta egy, számára már elveszettnek hitt mérkőzésen tudott nyerni ellene három játszmában. Azonban nemcsak a nyertes, hanem a vesztes is folytathatja a küzdelmeket a főtáblán.
 
Arn állhat Szávay útjába Acapulcóban 2009. február 23. 07:18 Két szettben jutott a selejtező utolsó körébe Szávay Ágnes és Arn Gréta is az Acapulcóban zajló 220 ezer dollár összdíjazású női salakpályás tenisztornán. A világranglista huszonkilencedik helyén álló magyar versenyző Johanna Larssont ejtette ki, miután a svéd a második szettben feladta a meccset. Arn egy elvesztett játszma után fordított. A két játékos egymással küzdhet meg a főtáblára jutásért.