KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WBC"
A WBC Erdei-Pascal meccset akar 2011. július 22. 10:21 A Boksz Világtanács (WBC) egy Erdei Zsoltot is érintő négyes "minitornát" rendelt el annak eldöntésére, hogy ki legyen Bernard Hopkins félnehézsúlyú világbajnok kihívója.
 
Kölnben védheti meg címét a legenda 2011. január 11. 14:36 A WBC nehézsúlyú világbajnoka, Vitalij Klicsko (41-2-0, 38 K.O.-T.K-O.) március 19-én, Kölnben lép legközelebb szorítóba, a kiváló amatőr, s makulátlan profi mérleggel rendelkező kubai Odlanier Solis ellen.
 
Kubai kihívó várhat Vitalij Klicskóra 2010. december 18. 12:07 A kubai Odlanier Solis legyőzte az amerikai Ray Austint, ezzel hivatalosan is ő lépett elő a WBC (Boksz Világtanács) ukrán világbajnokának, Vitalij Klicskónak a kihívójává.
 
Megkezdi amerikai hódítását Erdei Zsolt! 2010. november 18. 09:21 Eljött a nagy nap, egy hónappal a szenzációs bejelentés, és két héttel a kiutazás után szombaton este a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki címéért kiírt Paul Williams-Sergio Martínez összcsapás előtt a kenyai származású Samson Onyango ellen megkezdi tengerentúli pályafutását Erdei Zsolt.
 
Ismét megkoronázták a bokszlegendát 2010. november 14. 10:48 Nem okozott gondot a nála lényegesen magasabb és nehezebb Antonio Margarito legyőzése Manny Pacquiao számára, aki egyhangú pontozással karrierje 52. profi győzelmét aratva megszerezte a WBC (Boksz Világtanács) nagyváltósúlyú világbajnoki övét.
 
Megvédte címét Vitalij Klicsko - videó! 2010. október 17. 13:00 Ötödik alkalommal védte meg a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét az idősebb Klicsko fivér, Vitalij, aki szombaton egyhangú pontozással múlta felül az amerikai Shannon Briggset. Ez volt mindössze az ötödik alkalom, hogy az 39 esztendős ukrán nem tudta kiütni aktuális ellenfelét, 43. összecsapásán 41. győzelmét aratta. Nézd meg a mérkőzés utolsó menetét és az eredményhirdetést videón!
 
Cotto kiütéssel lett világbajnok 2010. június 6. 11:43 A kilencedik menetben kiütötte a címvédő Yuri Foremant, ezzel megszerezte a WBC (Boksz Világtanács) nagyváltósúlyú világbajnoki övét Miguel Cotto a New York-i Yankee Stadionban rendezett összecsapáson.
 
Klicsko címet védett, Haye-re pályázik 2010. május 30. 10:30 VIDEÓ! Technikai KO-val legyőzte lengyel kihívóját, Albert Sosnowskit, ezzel megvédte a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki címét az idősebb Klicsko fivér, Vitalij szombaton Gelsenkirchenben.
 
Erdei: Agyban hat menet után feladtam! 2009. november 22. 10:29 Videóval! Az erős kezdésnek, és edzője, Fritz Sdunek szavainak tulajdonítja a szombaton késő éjszaka az olasz Giacobbe Fragomeni ellen aratott boksztörténelmi győzelmét Erdei Zsolt. A Bokszvilágtanács (WBC) új cirkálósúlyú világbajnoka a mérkőzés utáni interjújában elárulta, hat menet után fejben gyakorlatilag feladta a mérkőzést, csak a szíve vitte előre. A szoros – 114-114, 115-113, 115-113 arányú, – pontozásos vereséget szenvedő ellenfele máris a visszavágón gondolkodik.
 
Erdei Zsolt újra a trónon! 2009. november 22. 00:25 Erdei Zsolt a Bokszvilágtanács (WBC) új cirkálósúlyú világbajnoka, miután 12 menetben, pontozással legyőzte a címvédő Giacobbe Fragomenit Kielben. A ringbe tíz hónap után visszatérő Madár az első magyar ökölvívó, aki két súlycsoportban is felért a csúcsra. Erdei a mérkőzés után elmondta, a hatodik menet után fejben már feladta a mérkőzést, de edzője, Fritz Sdunek elhitette vele: győzni fog!
 
Következő »