KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TYLER_FARRAR"
Farrar óriásit bukott a Vueltán - videó! 2011. augusztus 26. 18:29 Az amerikai sprinter, Tyler Farrar hatalmasat bukott a Vuelta 7. szakaszának célegyenesében, miután a tömeghajrán összeakadt a lengyel Michal Golasszal. A sűrű mezőnyből rengetegen átestek rajtuk, a sprintet végül a Lengyel Körversenyen brillírozó német Marcel Kittel nyerte Peter Sagan előtt.
 
Tirreno: Farrar világbajnoki segítséggel 2011. március 10. 18:34 Világbajnok felvezetőt kapott ma az amerikai Tyler Farrar a Tirreno-Adriatico második szakaszán a norvég Thor Hushovd személyében, ezek után szégyen is lett volna, ha nem nyeri meg a hajrát…
 
Farrar nyert, kisebb botrány Mallorcán 2011. február 7. 10:57 Az amerikai Tyler Farrar nyerte tegnap sprintbefutón a Trofeo Palma UCI 1.1-es viadalt, a nemzetközi szövetség azonban nem ismerte el az eredményt, lévén a versenyzők a tiltás ellenére demonstratív jelleggel rádiókat használtak a mezőnyben.
 
Farraré a zárószakasz, Nibalié a Vuelta 2010. szeptember 19. 17:31 A spanyol kerékpáros körverseny madridi zárószakaszán az amerikai Tyler Farrar gyorsabb volt a brit Mark Cavendih-nél a belvárosi kritériumpályán. Az összetett győzelmet, ahogy az már a tegnapi királyetapon eldőlt, a Liquigas fiatal olasz versenyzője, Vincenzo Nibali szerezte meg.
 
Farrar megverte Cavendisht a Vueltán 2010. szeptember 1. 19:00 A Garmin amerikai sprintere, Tyler Farrar valószínűleg kedvenc győzelmei között tartja majd számon a Vuelta 5. szakaszán aratott sikerét, hiszen nem sokszor fordult elő az elmúlt két évben, hogy sikerült felülkerekednie legnagyobb riválisán, Mark Cavendishen.
 
Címvédés a német klasszikuson - videó! 2010. augusztus 15. 17:11 Az amerikai Tyler Farrar megvédte címét a német egynapos ProTour viadalon, a Vattenfall Cyclassics-on.
 
Farrar Tour-edzése nyolcvannal - videón 2010. június 30. 19:50 A Garmin első számú sprintere, az amerikai Tyler Farrar akár csúcsra érhet idén, többek között ő is a pontversenyt megnyerő bringásnak járó züld trikó egyik várományosa. Az alábbi videón látható, hogyan készül a sprintekre.
 
Farrar a Giro d'Italia első duplázója 2010. május 18. 17:31 Az amerikai Tyler Farrar nyerte a Giro d’Italia 10. szakaszát sprintbefutón, ezzel az idei olasz körverseny első duplázója lett, s tovább növelte előnyét a vörös ponttrikóért folyó különversenyben is.
 
Farrar, Evans és Sastre a horroretapról 2010. május 9. 22:10 A Giro d’Italia hektikus második szakaszáról a szakaszgyőztes, Tyler Farrar nyilatkozik, aki maga is kivette a részét a rengeteg bukásból. Cadel Evans vette át a rózsaszínű trikót, de az ausztrál is inkább a veszélyes versenyre panaszkodott a sajtótájékoztatón. Az esélyesek közül a legrosszabbul Carlos Sastre járt, aki megütötte a hátát egy bukásban, ráadásul 37 másodpercet veszített, s közel egy percre van már Evanstől.
 
Óriási káosz a Girón, Farrar-győzelem 2010. május 9. 17:39 Hihetetlenül sok bukás tizedelte a Giro d’Italia mezőnyét a második hollandiai szakaszon, ami az első mezőnyverseny volt egyben. Még az utolsó tíz kilométeren belül is voltak esések, aminek következtében a mezőny elején nem tudtak összeállni a felvezető vonatok.
 
Következő »