KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TEAM_TOTH"
Nem lesz magyar csapat a motoros vébén! 2010. február 8. 18:29 Nagyon várta már, mit hoz a közeli jövő, de a Team Tóth sajnálatos módon nemleges választ kapott a Dornától, így az egyetlen magyar csapat nem lesz ott a soron következő gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
 
Megvan a Team Toth első futamgyőzelme! 2009. május 31. 13:14 Nem mindennapi futamot nyert meg Mattia Pasini, a Team Toth pilótája Mugellóban a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában. Az olasz pilóta egy ütközés következtében állt az élre, és foggal körömmel küzdött, hogy megtartsa ezt a helyezést. Nagyon boldog lehet idősebb Tóth Imre csapatfőnök is, hiszen ez az istálló első futamgyőzelme.
 
Tóth Imre: Irány a Top10! 2008. december 18. 09:12 Könnyen előfordulhat, hogy Tóth Imre a következő szezonban már gyári géppel vág neki a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájának. A pilóta szerint ebben az esetben esélye lehetne a legkobb tízbe kerülnie a futamokon. Erre édesapja, Id. Tóth Imre, a Team Toth csapatfőnöke is képesnek tartja a huszonhárom éves versenyzőt, szerinte a szponzoroktól függ fia sorsa. A SportHirado.hu mind az apát, mind pedig a fiát megkereste a következő szezonnal kapcsolatban.
 
„A Team Toth a legjobb választás!” 2008. december 17. 15:43 Mind id. Tóth Imre csapatfőnök, mind pedig a napokban szerződtetett Mattia Pasini elégedett azzal, hogy a pilóta és a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában szereplő Team Toth megállapodott, hogy az olasz versenyző 2009-ben az istállót erősíti. A szakember állítja, a legjobbal sikerült megállapodnia a jelentkezők közül, Pasini véli, jobban nem is dönthetett volna.