KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RICARDO_RICCO"
A Kobra magával ránthatja csapatát 2011. február 18. 08:27 A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) úgy döntött, hogy felülvizsgálja a doppingbaleset áldozatává váló Riccardo Ricco csapatának, a profi első osztályú holland Vacansoleil WorldTour-licencét, melyet akár vissza is vonhatnak.
 
Ricco és az olaszok kimaradnak a Girón? 2010. március 20. 09:17 A Giro d’Italia főszponzora, az olasz Gazzetta dello Sport napilap minap megjelent írása szerint Riccardo Riccónak és csapatának, a Ceramicának kevés esélye van rá, hogy meghívást nyerjen a májusi olasz körversenyre.
 
Riccardo Ricco Girót nyerhet! 2009. október 23. 09:23 Másodszor redukálta a nemzetközi sport döntőbíróság 24 hónapról 20 hónapra a profi kerékpáros mezőny talán legagresszívabb versenyzőjének, Riccardo Riccónak az eltiltását. Az olaszok „Kobrája” így részt vehet jövőre a Milano-Sanremo vagy a Giro d’Italia versenyen is, attól függően, hogy csapatát, a Flaminia-Bossinit meghívják-e az eseményekre.
 
Kerékpár: csökkentett büntetést kaphat Sella az együttműködésért 2008. november 11. 18:42 Felére csökkenhetik az olasz Emanuele Sellára kiszabott kétéves büntetést, aki az idei olasz kerékpáros körversenyen három szakaszt is nyert, ám hónapokkal később megbukott a vizsgálatokon. Áll az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) ügyészének javaslatában, amely hozzátette Riccardo Ricco is hamarabb térhet vissza.