KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PINTER_TAMAS"
Aegon-értékelés a Székely Körversenyről 2011. augusztus 15. 09:36 Szombaton zárult a háromnapos, UCI 2.2 kategóriás Székely Körverseny, melyen a magyar válogatott és az Aegon Cycling Team is képviseltette magát, utóbbi csapatból Pintér Tamás zárt a legjobb magyarként az összetettben, Vígh Zoltán pedig a második etap főszereplője volt.
 
Budapest GP: az Aegon Team beszámolója 2011. július 25. 13:50 Vasárnap 11 órakor Isaszegről rajtolt a Central European Tour Budapest GP elnevezésű UCI 1.2-es viadala. A szombati mezőny állt oda a 125 kilométeres táv rajtjához, ahol a Szerb Válogatott nem tudott rajthoz állni, mert az éjszaka ismeretlenek ellopták a csapat teljes felszerelését. Az AEGON Cycling Team is a szombati csapatával: Szabó-Biczók Márton, Kiss Gergely, Pintér Tamás, Molnár István, Verebélyi Viktor és Vígh Zoltán állt a rajtvonalhoz.
 
Pintér pimaszul jól ment a Szerb Körön 2011. június 20. 08:57 A 19 éves Pintér Tamás, az Aegon Cycling Team versenyzője fantasztikus hajrát produkált a Szerb Körversenyen, első országúti szezonjában két 4. helyezést szerzett erős mezőnyben az UCI 2.2 kategóriás Europe-Tour viadalon! Beszámoló az utolsó három szakaszról:
 
Benkó dobogós az osztrák MTB nyitányon 2010. március 28. 19:02 Hagyományosan sok magyar induló részvételével zajlott az ausztriai Langenlois városában rendezett kora tavaszi hegyikerékpáros olimpiai krossz (C1) pontszerző verseny. A legjobb eredményt az idén is a német Rothaus-Cube színeiben induló Benkó Barbara érte el.
 
Ifjúsági olimpiára készül Pintér Tamás 2010. január 28. 17:54 Az utánpótlás-nevelés Mekkájaként működő Cube-Csömör klubba igazolt 2010-re Pintér Tamás, hazánk egyik legsikeresebb utánpótlás hegyikerékpárosa. A 17 éves versenyző, aki tavaly futószalagon szállította a dobogós eredményeket és a világkupa sorozatban is részt vett, azt reméli, hogy az új egyesületben elég erős társaság jött össze ahhoz, hogy egyre jobb eredményekre inspirálják egymást a versenyeken, nemzetközi szinten is.