KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PINARELLO"
Eurobike: nemcsak pinák, Elite Pinák! 2011. szeptember 29. 10:52 Jót röhögtünk mi, magyarok, amikor pár éve az olasz kult-márka egyik időfutamgépén Pinarello helyett nemes egyszerűséggel egy óriási PINA feliratot láthattunk… Bár a trevisói műhely „lányai” mindig is a legkeresettebbek közé tartoztak, nem árt ezt tovább nyomatékosítani: következzenek tehát az ELIT PINÁK!
 
A Sky új, bezöldült csodagépe a Touron 2011. június 29. 09:15 A cikkünkben látható két videó a brit WorldTour-gárda, a Team Sky vadonatúj kerékpárjait, a 2012-es Pinarello Dogma 2 gépeket mutatja be, melyek a Tour de France-on debütálnak Wigginsék alatt.
 
A Movistar Pinarellója elektro-Campával 2010. december 22. 09:17 A Pinarello és a Campagnolo gyár hosszú évek óta „házi tesztcentereként” is működő spanyol profi kerékpáros csapat, a Team Movistar megkapta a prototípus elektromos Campagnolo váltórendszerekkel szerelt Pinarello Dogma 60.1 kerékpárokat.
 
A profik nyomában: Pinarello Paris 2010. december 2. 09:57 A Team Sky és a Team Movistar is az iránymutató fejlesztéseket felvonultató Pinarello Dogma kerékpárokat használja a profi kerékpáros első osztályban, 2011-től a gyártó piacra dobja a Paris modellt, aminek köszönhetően elérhetőbb áron vásárolható meg bárki számára a csúcstechnológia.
 
Giro-sztárok kronógépei: Wiggins, Evans 2010. május 10. 09:28 Nem is debütálhatott volna jobban az olasz Pinarello gyár új prototípus időfutam kerékpárja, mint Brad Wiggins győzelmével, ráadásul nem is akárhol, a Giro d’Italia nyitó szakaszán. Gyakorlatilag ugyanilyen sikeresnek mondható a második szakaszt követően rózsaszínbe öltöző Cadel Evans BMC masinája is, hiszen a topfavoritok közül ő hajtotta a legjobb időt.
 
Az "égiek" bringája a pokolra hangolva 2010. április 9. 11:31 Vasárnap Franciaországban, a „Klasszikusok Királynőjén”, vagy ha úgy tetszik az „Észak Poklában” állnak rajthoz a profi kerékpársport legkeményebb gladiátorai. A 260 kilométeres verseny különlegessége, hogy 27, összesen 53 kilométernyi kockaköves, úgynevezett „pavé” szektort tartalmaz, és itt nem a budapesti rossz minőségű Thököly útra vagy Frankel Leó utcára kell gondolni, a nehézségi skálán az 5 csillagból ezek maximum kettőt kapnának.