KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHELBERGER_SZILVIA"
A hazai MTB-kupasorozatok végeredményei 2011. szeptember 25. 10:39 Elkészültek a hegyikerékpáros állóképességi szakágak, az olimpiai szám: az XCO, valamint a maraton-sorozatok összetett eredménylistái, melyek a mountain bike szakági szövetség honlapjáról letölthetők.
 
A Mátra Maratonnal zárult a sorozat 2011. augusztus 28. 22:31 Vasárnap 1282 nevezővel rendezte a Vuelta Sportiroda a Footstrong csapatával közösen a jubileumi, tizedik Mátra Maratont. A Top Maraton negyedik, utolsó, egyben a Magyar Kupasorozat záró állomásán a felnőtt férfiaknál magabiztos győzelmet aratott Buruczki Szilárd (Kőbánya TC), a kategória női mezőnyében Michelberger Szilvia (Fillari Team Budaörs), bizonyult a legjobbnak. Abszolútban Buruczki és Cseh Veronika (KTM-Erste Leasing) volt a legjobb.
 
Mondraker Podium - versenyeken tesztelve 2011. augusztus 4. 10:06 A 2011-es mountain bike szezonban a Mondraker gyár scandium vázas Podium bringájával versenyzem. A forgalmazó felkért, hogy versenyzői szemmel értékeljem a kerékpárt.
 
Mondraker Magyaroszágon: DH-tól a CC-ig 2011. július 24. 09:21 A Mondrakert spanyol kerékpárfanatikusok egy kis csapata alapította 2001-ben. A Monrdakernek sikerült fejlesztéseinek köszönhetően rövid idő alatt igen előkelő helyre felküzdenie magát a kerékpár gyártók közötti ádáz harcban. A legnagyobb áttörést eddig az extrém vonalon sikerült kiharcolniuk, ahol a gyári csapat világkupa sikerekkel büszkélkedhet.
 
Interjú: Michelberger Szilvi Mondrakeren 2011. június 28. 11:51 Michelberger Szilvi hirtelen robbant be a hazai mountain bike életbe, ehhez képest tavaly már elit dobogós helyekkel büszkélkedett a maratonokon. A versenyeken kívül is hamar aktivizálta magát, itt, a Bringahíradó hasábjain is megjelent kiegészítő erősítésekkel foglalkozó sorozata, amivel kapcsolatban legalább annyian ismerték meg, mint a hegyikerékpáros események pódiumán állva. Idén megnyerte a Buda Maraton 20 kilométeres távját, ezüstöt szerzett a Bakony Maratonon, minderre új támogatója, a Mondraker is felfigyelt, a márka „női arca” lett.