KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MECSEK_RALI"
Ismét Magyarországon a WTCC és az IRC 2011. szeptember 25. 11:38 Két jelentős autós világbajnoki sorozat, a WTCC és az IRC tér vissza a 2012-es évben Magyarországra az idei sikeres rendezés nyomán.
 
Heten még reménykedhetnek a rali-ob-n 2011. szeptember 8. 14:39 Péntektől vasárnapig rendezik meg a hagyományos Mecsek-ralit, az országos bajnokság hatodik, egyben utolsó futamát, amelyen még akár hét pilóta is megszerezheti az abszolút bajnoki címet. A pécsi verseny iránt hatalmas az érdeklődés, mivel a viadalon az Intercontinetal Rally Challenge (IRC) mezőnye először látogatja meg a magyar pályákat.
 
Százmillióba kerül a Mecsek-rali 2011. február 3. 12:49 Nagyjából százmillió forintba kerül az International Rally Challenge (IRC) versenynaptárába bekerült, idén szeptemberben sorra kerülő Mecsek-rali megrendezése.
 
Spitzmüller: Idén minden összejött! 2008. november 10. 20:43 „Leírhatatlan érzés. Kétszer már közel álltam az összetett sikerhez, huszonkét esztendős pályafutásomat végre bajnoki arannyal koronáztam meg” – lelkendezett a SportHírado.hu-nak adott interjújában a karrierje első rali-ob címét vasárnap Pécsen szerző Spitzmüller Csaba. Kazár Miklós navigátorral a Hell Racing Team színeiben induló pilóta a tökéletes csapatmunkát éltette, elmondta, nem járt a fejében a két évvel ezelőtti Mecsek-ralin elszenvedett súlyos balesete.
 
Öt siker idén, rászolgáltak az elsőségre 2008. november 10. 12:44 Spitzmüller Csaba és Kazár Miklós nyerte az Országos Rali Bajnokságot, miután a Mecsek Ralin zsinórban ötödik győzelmüket is megszerezték. Könnyű versenynek tűnhetett a szezonzáró a Hell Racing Team párosa számára, hiszen már egy harmadik helyezéssel is bajnokok lettek volna. Valójában azonban akkora teher volt rajtuk, hogy még a célban sem tudtak igazán feloldódni.
 
Spitzmüller nyert és először bajnok 2008. november 9. 14:50 Durrant a pezsgő, szólt a „Szép volt Spici"! Spitzmüller Csaba ugyanis megnyerte a Mecsek-ralit, az ob hetedik, utolsó futamát, és ezzel megszerezte pályafutása első abszolút bajnoki címét. Turán Frigyes lett az összetett ezüstérmese, míg Benik Balázs a harmadik helyen végzett. Vizin Lászlónak ez volt az utolsó versenye, s 27 év után visszavonul.
 
Mecsek-rali: több baleset tarkítja az első versenynapot 2008. november 8. 11:17 Több baleset is történt a Mecsek-ralin első versenynapján, az ob hetedik, utolsó futamán.
 
Mecsek Rali: Aschenbrenner György nyerte a prológot 2008. november 7. 20:11 Aschenbrenner György nyerte prológot a Mecsek-ralin, az ob hetedik, utolsó futamán. A Pécs Plaza parkolójában több ezer néző előtt lebonyolított viadalon Tagai Tamás lett a második, Turán Frigyes pedig a harmadik. A prológ eredménye nem számít be az összetett értékelésbe.
 
Turán: Nem mondtam le a bajnoki címről 2008. november 7. 15:39 Az országos ralibajnokság utolsó futama, a Mecsek Rali előtt Turán Frigyes kilenc pontos hátránnyal áll a vezető Spitzmüller Csaba mögött az összetett pontversenyben. A pilóta bajnoki reményei ellen szól a futam előtt végrehajtott kényszerű autócsere, ennek ellenére a versenyző bízik abban, hogy némi szerencsével begyűjtheti a végső sikert. Turán az idei szezon nagy csatáit éltette, elmondta, jót tett a Pécs környéki versenynek új szakaszok beiktatása, amely igazi hegyi száguldás élményét jelenti a pilóták számára.
 
Karnyújtásnyira az ob-cím Spitzmüllertől 2008. november 6. 15:14 Kedvező pozícióban várja a hétvégi, szezonzáró Mecsek Ralit az abszolút pontversenyben élen álló Spitzmüller Csaba, Kazár Miklós egység. A Hell Racing Team színeiben induló páros az elmúlt négy futamon szenzációsan versenyzett. Veszprémben, Szombathelyen, Ózdon, majd legutóbb Nyirádon is ők vehették át a céldobogón a győztesnek járó serleget.
 
Következő »