KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUCA_BADOER"
Búcsúzik a Ferraritól az olasz versenyző 2010. december 8. 14:36 Szerdán a bolognai Motor Show keretein belül búcsúzik el a szurkolóktól Luca Badoer, aki tizenhárom éven át szolgálta tesztversenyzőként a Ferrarit, elsősorban a Formula-1-es csapatot. A 39 éves pilóta a tavalyi F-1-es autóval száguld majd és boxkiállás-szimulációra is sor kerül.
 
Hivatalos: Fisico lesz Kimi társa! 2009. szeptember 3. 16:05 Három jelölt közül választott a Ferrari, a csapat végül úgy döntött, Giancarlo Fisichella lesz a 2007-ben világbajnok Kimi Räikkönen társa a jövő héten sorra kerülő Olasz Nagydíjon, valamint az utána következő négy versenyen. A legutóbbi Formula-1-es hírek szerint a Hungaroringen súlyos sérülést szenvedő Felipe Massát Valenciában és Spában helyettesítő Luca Badoer mellett az összetettben tavaly negyedik Robert Kubica neve is szóba került a maranellói csapatnál.
 
Schumi az idén nem ülhet Massa helyére 2009. augusztus 24. 14:46 Nagy port kavart a Ferrarinál és az egész Formula-1 világában a hétvégi Európai Nagydíjon Felipe Massát helyettesítő Luca Badoer teljesítménye, aki az utolsó helyen ért célba. Stefano Domenicali csapatfőnök egyelőre bízik a pilótában, de gyors fejlődést vár el az olasztól. Mindeközben a maranellóiak második számú tesztpilótája, Marc Gené értetlenkedve vette tudomásul az istálló választását.
 
Vettel hamar ráérzett a Red Bull ízére 2008. november 18. 22:51 Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Formula-1-es pilóták barcelonai tesztelésén, miután egyedüliként került 1:20-as köridőn belülre. A Red Bull-ost a Toro Rosso három pilótája követte, a BMW Sauber kitűnősége, Robert Kubica csak a hatodik legjobb eredményt mutathatja fel. A Ferrari pilótái, Marc Gené és Luca Badoer csak a középmezőnybe tudták beverekedni magukat, míg a Ferrari-motorral felszerelt Force India színeiben köröző Pedro de la Rosa utolsóként végzett.