KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIQUIGAS"
Basso csapata is készen áll a Tourra 2011. június 24. 21:51 Ivan Basso majdhogynem az egyetlen kerekes a július 2-án rajtoló Tour de France mezőnyében, akitől csodát várhatunk, vagyis hogy legyőzze a háromszoros győztes címvédőt, a spanyol Alberto Contadort.
 
A Liquigas először ünnepelhet a Girón 2011. május 26. 17:08 A Liquigas csapatának is összejött végre a győzelem a Giro d’Italia 18. szakaszán, Eros Capecchi révén, ami egyben a negyedik olasz siker volt idén. Capecchi egy háromfős szökésből bizonyult a legjobb sprinternek, Marco Pinotti és Kevin Seeldraeyers előtt.
 
Utazó labor kíséri Nibalit a Girón 2011. május 19. 11:53 A Dr. Roberto Corsetti által vezetett mozgó laboratórium a Giro d’Italia ideje alatt napról napra követi az egyik topfavorit, Vincenzo Nibali csapatát, a Liquigas Cannondale-t, hogy a szakaszok után a lehető legpontosabb adatokkal tudjanak szolgálni a csapatvezetés számára a versenyzők egészségi és fizikai állapotát illetően. A sportolókon elvégzett tesztek legfontosabb célja a regenerációs folyamatokat a lehető legjobban elősegítő helyes étrend kialakítása.
 
Profi prezentációk: Liquigas, Shack... 2011. január 12. 09:04 Újabb kerékpáros ProTeam-ek prezentációira került sor a héten, melyek közül a szurkolók leginkább Ivan Basso csapata, a Liquigas-Cannondale bemutatóját várták, de prezentált a Vacansoleil is, és Lance Armstrong csapata is megmutatta a 2011-es mezt.
 
Contador szörfözik, Basso hegyet mászik 2010. december 4. 07:48 Ha tél, akkor csapatépítés a profi kerékpársportban, a csodálatos helyszíneken készült képeken keresztül bemutatjuk, hogyan csinálja ezt három első osztályú ProTeam: a Saxo Bank-Sungard, a Garmin-Cervelo és a Liquigas-Cannondale. Ami közös, mindhárman tele új igazolásokkal.
 
A Liquigas kicsinálná a doppingnyomozót 2010. október 18. 09:46 A legjobb olasz profi kerékpáros csapat, a Liquigas hatalmas összegű kártérítést követel az olasz olimpiai bizottság antidopping csoportjának dolgozó Ettore Torritól, aki a közelmúltban az „összes” profi kerékpárosról kijelentette, hogy doppingolnak.
 
A Liquigas és a Vacansoleil új névadói 2010. október 7. 09:17 Új névadó szponzorok tűnnek majd fel jövőre a rajtlistákon a Liquigas-Doimo és a Vacansoleil profi országúti csapatoknál, bár az olasz gárdánál csak névadói minőségben jelent ez változást.
 
Bassóék sora már rendben van 2011-re 2010. augusztus 19. 21:00 A Giro-győztes Ivan Basso csapatának, az olasz Liquigasnak már jelen állás szerint sem lehet versenyzőhiánya a következő esztendőre, ugyanis a mai napon 14 emberük szerződéshosszabbítását hirdették ki, ezzel már 18 bringásukra számíthatnak biztosan jövőre, az új igazolásokkal együtt pedig 22-en vannak ebben a pillanatban.
 
Ivan Bassót sem szabad még leírni... 2010. július 18. 08:30 Tour de France szakértőnk, Stubán Ferenc, egy frissen megjelent cikk alapján a Pireneusok előtt a Giro-győztes Ivan Bassóra (aki kedvenc versenyzője) szeretné felhívni olvasóink figyelmét, akit még továbbra sem írna le, és elképzelhetőnek tartja, hogy sokat léphet előre az összetettben.
 
Az olasz bajnok jövőre a Liquigasban 2010. július 5. 08:33 Az olasz országúti bajnok, Giovanni Visconti minden valószínűség szerint a legerősebb olasz ProTour gárdához, a Liquigashoz igazol 2011-re.
 
Következő »