KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HTC_HIGHROAD"
A HighRoad-é a legtöbb WorldTour-siker 2011. október 29. 18:19 A korábbi évekhez hasonlóan idén is Bob Stapleton csapata, a HTC-HighRoad gyűjtötte a legtöbb győzelmet a profi országúti kerékpáros csapatok között. A sors fintora, hogy Cavendishék csapata megszűnik az év végén.
 
A brit sztársprinter brit sztárcsapatban 2011. június 16. 09:25 A brit szaksajtóban - annak ellenére, hogy augusztusban kezdődik az átigazolási időszak a profi kerékpársportban – kész tényként kezelik, hogy napjaink leggyorsabb országúti sprintere, Mark Cavendish hazája WorldTour gárdájában, a Sky-ban folytatja jövőre.
 
A főszereplők a Giro első szakaszáról 2011. május 7. 19:51 Az olasz időfutambajnok, Marco Pinotti ma harmadszor viseli a rózsaszínű trikót, azaz a Maglia Rosát a Giro d’Italián, miután csapata, a HTC Highroad nyerte nagy fölénnyel a cspaatidőfutamot. A tavaly összetettben 9. helyen végzett olasz így értékelte mai teljesítményüket:
 
A HighRoad mindenhogyan a legjobb csapat 2011. március 22. 09:11 Visszavette a legjobb profi bringás csapat címét a HTC-HighRoad a szezon elejét remekül kezdő Rabobanktól, az amerikai gárda a legtöbb győzelemmel büszkélkedhet, vezeti a WorldTour összetettet a csapatrangsorban, egyéniben pedig az ausztrál Matthew Goss révén.
 
Szólósikerrel kezdődött a Katalán Kör 2011. március 21. 20:29 A HTC-HighRoad átvette a Rabobanktól a stafétát, megállíthatatlan az amerikai csapat, két nappal a Milánó-SanRemón aratott Goss-siker után most a fiatal lett, Gatis Smukulis megnyerte a héten zajló WorldTour viadal, a Katalán Körverseny első szakaszát.
 
A Movistar és a HTC-High Road új mezei 2010. december 16. 20:51 A Caisse D’Epargne nyomán létrejött spanyol Movistar Team és a HTC-Columbia utódja, az amerikai HTC-High Road is hivatalos közleményében mutatta meg új 2011-es csapatmezét.
 
Hivatalos: Cavendish Specialized-ra ül 2010. október 18. 11:03 A Specialized részéről hivatalosan is bejelentették, hogy napjaink leggyorsabb országúti sprintere, Mark Cavendish csapatát, a HTC-High Road-ot az amerikai gyártó látja el kerékpárokkal a jövő évtől.