KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HRISZTO_SZTOICSKOV"
Bírót fenyegetett a legenda 2012. március 24. 10:06 Telefonon sértegetett és fenyegetett meg egy bírót Hriszto Sztoicskov, a bolgár címvédő Liteksz Lovecs vezetőedzője. Bogomil Marinov a rendőrséghez fordult, mert a tréner kedden este felhívta, majd a bemutatkozása után megfenyegette, és közölte vele, a szombati volt az utolsó meccse, amit vezetett.
 
Újabb világsztár igazol az orosz ligába 2011. július 19. 10:47 Az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Rosztov együttesénél dolgozik majd Hriszto Sztojcskov.
 
Sztoicskov: sima BL-döntő vár a Barcára 2011. május 20. 19:12 A Real Madrid után újabb ellenfelet „talált meg” a futballvilág bolgár legendája, aki ezúttal sem titkolta el, bizony sima Barca-diadalt vár a BL-ben. Ha így lesz, akkor Hriszto Sztoicskov kedvenc klubja ül fel ismét az európai labdarúgás trónjára. Persze, ennek ellenkezőjét várják a Manchester Unitednél …
 
Iránba igazolt Hriszto Sztojcskov! 2009. május 12. 21:01 Az iráni Abu Mozlem együttesét irányítja majd a jövőben a bolgár labdarúgás élő legendájaként tisztelt Hriszto Sztojcskov - olvasható a Tehran Times iráni napilapban. A korábbi barcelonai klasszis kétéves szerződést írt alá kedden a helyi bajnokságban kiscsapatnak számító gárdával.
 
Sztojcskov: Ronaldinhóék nem hiányoznak! 2008. szeptember 23. 10:22 A Barcelona labdarúgócsapatának aranylabdás bolgár kiválósága, Hriszto Sztojcskov a szarajevói „San” című lapban nyilatkozott volt klubjának idénykezdetétől, amelyre természetesen azonnal lecsaptak és arra vevők voltak a spanyol lapok is. A támadó szerint a nyári átalakítást jót tett a gárdának, és persze a klubhoz kötődően nem felejtett el ismét „odatenni” volt vezetőedzőjének, a holland Louis van Gaalnak sem.
 
Labdarúgás: Hriszto Sztoicskov van Gaalt bírálja a könyvében 2008. július 27. 07:24 Hriszto Sztoicskov önéletrajzi könyvében élesen bírálja Luis van Gaalt, aki az FC Barcelonában volt a rendkívüli képességű, öntörvényű bolgár futballista edzője.