KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUSKALTEL-EUSKADI"
Narancssárga Szenvedély - videósorozat 2011. március 31. 11:11 Többrészes videósorozatot készített a baszk Euskaltel első osztályú profi kerékpáros csapata, ami a narancsmezesek bringázás iránti szenvedélyét próbálja bemutatni a rajongóknak, fűszerezve persze némi szponzori érdekekkel.
 
Vezércsere a baszk bringás légióban? 2011. február 26. 09:36 Érdekesen alakul a baszk WorldTour-gárda, az Euskaltel szerkezete, hiszen még egy éve ilyenkor – akárcsak korábban, Iban Mayo és Haimar Zubeldia távozása óta – az egész csapat az olimpiai bajnok spanyol Samuel Sanchez köré épült, tavalyi eredményeivel azonban egyértelműen jelezte trónkövetelő szándékát a 27 éves baszk Igor Anton.
 
Orbea bringához profi Orbea fejvédő 2011. január 30. 19:41 Az idei Tour Down Under többnapos versenyen mutatkozott be az Euskatel.Euskadi csapattal az új Orbea sisakgeneráció. Az Orbea bukósisak sorozatából a csúcsmodell Odin típust láthattuk a baszk csapat tagjain.
 
Akik nem szívesen indulnának a Girón… 2010. október 28. 09:25 A ProTour gárdák közül az utóbbi években önként hiányzott az olasz kerékpáros körversenyről a baszk Euskaltel gárdája, jövőre azonban könnyen előfordulhat az a helyzet, hogy „kötelezik” a részvételre.
 
Könnyűlovasság: a hegyi trikós bringája 2009. július 16. 09:04 Újabb Tour bringák kerülnek terítékre, ezúttal a pöttyös trikót viselő Egoi Martinez munkaeszközét vizsgáltuk közelebbről. A baszk hegyi menő az Euskaltel csapat egységes Orbea Orca kerékpárját nyúzza. A csapat neve összeforrt a szintén az Ibériai-félszigeten készülő Orbea márkával, a hegyi manók messziről felismerhetőek narancssárga színükről a mezőnyben.