KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMINIKA_CIBULKOVA"
Letette az ütőjét és levetkőzött! 2011. december 9. 21:16 Kellően erotikusra sikeredett a szlovák teniszcsillag Dominika Cibulková fotózása, amellyel az Adam című férfimagazin felkérésének tett eleget. A top 20-as játékos egy bravúros moszkvai tornagyőzelemmel zárta a szezont (ez volt az első sikere WTA Grand Prix-n), s most úgy ünnepelt, hogy letette az ütőjét, és ledobta a ruháit, a sportkedvelő férfitársadalom legnagyobb örömére. Galéria és videó, bevezetünk Dominika birodalmába!
 
Meghódította Moszkvát a szlovák szépség 2011. október 23. 20:31 Negyedik próbálkozásra sikerült tornát nyernie Szlovákia első számú teniszezőnőjének, Dominika Cibulkovának, érdemeit csak növeli, hogy egy premier versenyen, a moszkvai Kremlin-kupán hódította el a trófeát vasárnap.
 
Gyorsan elvérzett a világelső Sydneyben 2011. január 11. 11:02 Nem indult jól a szezon Caroline Wozniacki számára, a világelső első 2011-es tétmérkőzésén 6:3, 6:3-as vereséget szenvedett a szlovák Dominika Cibulkovától a sydneyi 618 ezer dollár összdíjazású női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
 
US Open: Cibulkova nem, Szávay igen! 2009. augusztus 25. 20:28 Bordasérülése miatt visszalépett a jövő hétfőn kezdődő US Open Grand Slam-tornától a szlovákok üdvöskéje, Dominika Cibulkova, ezzel szinte biztos, hogy kiemelt lesz Szávay Ágnes.
 
Bevették az oroszok Párizst! 2009. június 4. 15:52 Öt év után újra orosz házidöntőt rendeznek a francia nyílt teniszbajnokság női egyes versenyében: Dinara Szafinát követően Szvetlana Kuznyecova is biztosította a helyét a fináléban. A világranglista-vezető Szafina Dominika Cibulkova ellen, honfitársa, Kuznyecova három játszmában, Samantha Stosurral szemben győzött. Egyikük biztosan felér a csúcsra a második próbálkozásra.
 
A győztes és a vesztes is sírt 2009. május 31. 20:40 A szlovák Dominika Cibulkova mérkőzhet meg kedden az orosz Marija Sarapovával az elődöntőbe jutásért a Roland Garroson. A korábbi világelsőt a kínai Na Li sem tudta megállítani (6:4, 0:6, 6:4). Dinara Szafina továbbra is ellenállhatatlan, vasárnap a francia Aravane Rezait verte 6:1, 6:0-ra az első kiemelt. Kiesett viszont a címvédő Ana Ivanovics, a szerb sima vereséget szenvedett a fehérorosz Viktorija Azarenkától (2:6, 3:6).
 
Tenisz, Linz: Dominika Cibulkova lehet Szávay ellenfele 2008. október 21. 22:22 Amennyiben Szávay Ágnes szerdán győz az olasz Flavia Pennetta ellen, úgy a szlovák Dominika Cibulkova lesz az ellenfele a 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
 
Tenisz, Peking: Kuznyecova nyert, Csakvetadze kiesett 2008. szeptember 25. 10:07 Könnyedén jutott a 3. fordulóba a negyedik helyen rangsorolt Szvetlana Kuznyecova a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi női keménypályás tenisztornán. Meglepetésre Dominika Cibulkova két szettben verte a nyolcadikként kiemelt Anna Csakvetadzét.
 
Tenisz, Peking: a korábbi világelső Mauresmo máris kiesett 2008. szeptember 22. 17:53 A korábbi világelső Amélie Mauresmo máris elbúcsúzott a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi női tenisztornától, lévén az első fordulóban három játszmás találkozón vereséget szenvedett Dominika Cibulkovától. A francia klasszis a második szettet nyerte meg, előtte és utána a szlovák játékos volt eredményesebb.
 
Jön V. Williams és Radwanska rangadója 2008. augusztus 30. 19:00 A tavaly nyolcaddöntős Agnieszka Radwanska 75 perc alatt nyert Dominika Cibulkova ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság, a US Open női tornájának harmadik fordulójában. A korábbi világelső, 7. helyen kiemelt Venus Williams 55 perc alatt legyőzte Aljona Bondarenkót, a következő körben éppen a krakkói klasszissal találkozik.
 
Következő »