KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CITY_CROSS"
CityCross Szentendrén - videó 2011. május 8. 10:32 Nemzetközi szinten igen nagy népszerűségnek örvendő belvárosi – úgynevezett citycross – hegyikerékpár versenyre került sor Szentendre óvárosában, május 7-én, szombaton.
 
City Cross verseny Kőszegen 2010. szeptember 20. 10:20 Kőszegen második alkalommal rendezték meg a különlegességnek számító city cross versenyt, amelynek a lényege az, hogy a városi közterület adta akadályokat felhasználva minél izgalmasabb és látványosabb pályán kerékpározzanak a versenyzők. Az győz, aki 1 óra alatta a leghosszabb távot teljesíti. Ziskó Balázsnak (X2S-KONA TEAM) ez második alkalommal is sikerült.
 
Urban Cross: bringabuli a lovi mellett 2010. április 24. 18:43 Hazánkban még kevésbé ismert hegyikerékpáros city-cross versenyre került sor ma a Keleti pályaudvarral szemben, az Aréna Pláza területén. A kieséses rendszerű krossz futamok végén Melts András bizonyult a legjobbnak, még némi malőr árán is…
 
Urban Cross: extrém verseny az Arénában 2010. április 22. 18:30 Hihetetlenül látványos krossz-versenyre kerül sor szombaton, egyedülálló helyszínen! A rendezvény missziója a tömegek elérése és a mozgáshoz való kedv megteremtése, ezért választottuk, ezt a különleges helyet, hogy a vásárolni járó közönséget közelebb hozzuk a mozgáshoz, a sporthoz.