KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHIVAS"
Az Inter nyerte a dél-amerikai BL-t 2010. augusztus 19. 10:59 VIDEÓ! A brazil Internacional nyerte meg a Libertadores-kupát, miután a finálé első felvonásában aratott 2-1-es győzelmet követően a második mérkőzésen 3-2-re legyőzte a hajrára tíz emberre fogyatkozó mexikói Chivas de Guadalajarát. A legrangosabb dél-amerikai klubsorozat Porto Alegre-i mindent eldöntő, 50 ezer néző előtt rendezett találkozóján a hazaiak történetük során tizennegyedik alkalommal emelhették magasba a trófeát.
 
Új csatára "szomorította" az MU-t 2010. július 31. 10:19 GÓLVIDEÓVAL!!! Második vereségét is elszenvedte a tengerentúlon túrázó Manchester United: a Kansas City Wizards után ezúttal a mexikói Chivas múlta felül az angol együttest, 3-2-re. A találkozó érdekességét jelentette, hogy az első félidőben még korábbi csapatát erősítette a Vörös Ördögök új csatárának számító Javier Hernandez, aki be is vette Tomasz Kuszczak kapuját. Az ifjú támadó a szünet után 20 percen át már az MU-ban szerepelt.
 
Giovani elkívánkozik a Tottenhamtől 2009. január 2. 21:26 A Chivas leigazolná a Tottenham Hotspur labdarúgóját, a mexikói Giovani dos Santost.
 
Labdarúgás, Copa Sudamericana: döntőbe jutott az Internacional 2008. november 20. 14:24 Fölényes, 4-0-ás hazai kiütéses győzelemmel jutott a döntőbe a brazil Internacional csapata a második számú dél-amerikai labdarúgó-kupasorozat, a Copa Sudamericana elődöntőjéből. Az együttes két meccsen, 6-0-ás összesítéssel búcsúztatta a mexikói Chivas Guadalajara csapatát.
 
Labdarúgás, Südamericana Kupa: búcsúzott a két argentin nagyágyú 2008. november 7. 10:41 Kettős győzelemmel jutott a latin-amerikai második számú kupasorozatban, a Südamericana Kupában a brazil Internacional és a mexikói Guadalajara Chivas gárdája. Előbbi az argentin Boca Juniors, utóbbi a szintén argentin River Plate csapatát búcsúztatta.
 
A Barca újabb gólfesztivált rendezett 2008. augusztus 4. 10:53 A Barcelona fantasztikusan kezdte egyesült államokbeli túráját Chicagóban, ahol magyar idő szerint hétfőn hajnalban gólfesztivált rendeztek a mexikói Chivas együttese ellen. Xavi, Hleb, és Cáceres is betalált, Samuel Eto'o pedig újabb két góllal kápráztatta el a katalán vezetőket, illetve angol és olasz kérőit.