KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CADOR_RIDA"
Totális Ora Hotels siker, Cador a bajnok 2011. június 26. 18:14 Ora Hotels-Carrera kettős győzelemmel zárult a magyar-horvát közös rendezésű országúti bajnokság, a bajnoki címet Cador Rida szerezte meg, aki a 2. kilométertől kezdve szökésben volt a 166 kilométeres távon a horvát Danculovic társaságában. A magyar kontinentális csapat ráadásul a 23 alattiak között is két dobogós helyezést gyűjtött.
 
Hegyóriás várja a mezőnyt a Román Körön 2011. június 10. 08:32 A mai napon vízválasztó szakasz vár a Román Körverseny mezőnyére, köztük az Ora Hotels-Carrera összetettben jó pozícióban álló magyar versenyzőire, Lovassy Krisztiánra (8.) és Simon Péterre (10.).
 
Román Kör: fordulat, újabb nagy szökés! 2011. június 6. 12:12 A második napon, vasárnap is óriási előnnyel érkezett haza egy szökevénycsoport a Román Körverseny 2. szakaszán, az Ora Hotels-Carrera kerekesei közül ezúttal Cador Rida volt elöl.
 
Rida a hegyi trikóban a Szerb Körön! 2010. június 16. 09:52 Részsikert könyvelhetett el az UCI Europe-Tour sorozatba tartozó 2.2 kategóriás Szerb Körversenyen a magyar országúti válogatott Cador Rida révén, aki megnyerve a 2. szakasz hegyi hajráját, felhúzhatta a hegyi összetettben vezetőnek járó kék trikót.
 
Cador Rida hozta első UCI pontjainkat 2010. április 30. 20:18 Sikerrel zártak a magyar kerekesek a Montenegróban megrendezett Europe Tour többnaposon. A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség naptárában 2.2-esként jegyzett Miklós király útja elnevezésű versenyen Cador Rida révén megszülettek az első idei Europe Tour-pontjaink. A Tecnofilm-Betonexpressz 2000 kerekese összetett hetedikként zárva összesen hat pontot szerzett.
 
A betonexpresszes Cador Ridáé a KSI Kupa 2010. április 10. 21:28 Pilisszántó-Csobánka-Pilisvörösvár térségében rendezték az idei, sorrendben 33. KSI-Csepel Kupa Nemzetközi Kerékpárversenyt. A rajtvonalnál sorakozó 150 kerekest három kategóriában díjazták. A viadal az utánpótlás-korúak számára egyben felmérő volt az I. Szingapúri Ifjúsági Olimpiára. A felnőttek versenyét az idén ismét betonos csapatban tekerő Cador Rida nyerte.
 
Ricco akcióban, Rida a legjobb magyar 2010. március 24. 18:56 Nehéz, komoly emelkedőkkel tarkított, 175 kilométeres szakasz volt a mai penzum a magyarok részvételével zajló Coppi e Bartali – 2.1 kategóriás Europe-Tour viadalon.
 
Svájci légiósaink az Alseca Touron 2009. augusztus 3. 22:08 Véget ért az ötnapos, UCI 2.2 kategóriás Franciaországi Alseca Tour, ahol a svájci Atlas Romers magyar bringásai, Kusztor Péter és Cador Rida is ott volt a mezőnyben. Ezúttal elsősorban csapattársaikért dolgoztak, hiszen "Kuszti" éppen a kemény Szászországi Körversenyen volt túl, Rida pedig most tért vissza a verklibe. "Kuszti" blogbejegyzéseiben meséli el, mi történt a versenyen:
 
Cador Rida Magyar Bajnok! 2009. június 25. 17:10 Cador Rida, a svájci Atlas Romers kontinentális csapat versenyzője nyerte a Miskolc közelében, Felsőzsolcán rendezett Időfutam Országos Bajnokságot. A 32 kilométeres távon Cador meggyőző fölénnyel bizonyult jobbnak versenyzőtársainál, az abszolút második időt elérő Fejes Gábornál (Kommuna.org) is két perccel volt gyorsabb. Fejes szintén Svájcban kerékpározik, az utánpótlás központban. Az elit férfi dobogóra az egyetlen magyar kontinentális csapat versenyzői, Madaras Zoltán és Ivanics Gergely állhattak.