KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BURUCZKI SZILÁRD"
Világbajnokkal versenyzett Buruczki 2012. március 29. 11:52 Buruczki Szilárd (Merida Kőbánya TC) a világbajnok Jaroslav Kulhavy mögött 8,5 perc hátránnyal a 27. helyen zárta az ausztriai Langeloisban rendezett nemzetközi (UCI C2 kategóriás) mountain bike versenyt.
 
Buruczki első krossz-sikere a szezonban 2011. november 20. 20:30 A szakág bajnoka, Buruczki Szilárd győzelmével ért véget a magyar cyclocross-sorozat, a SuperCross harmadik fordulója Ózdon.
 
Buruczki blog: nem túl szuper SuperCross 2011. november 11. 20:09 Sziasztok! Hamar véget ért az ötnapos malajziai verseny utáni egyhetes pihenő, de a nagyon változatos, szép táj és egy idegen kultúra megismerése hamar feledtette a versenyek fáradalmait.
 
Meridával készül az olimpiára Buruczki 2011. november 4. 16:39 A közelmúltban jelentette be Buruczki Szilárd hegyikerékpáros, hogy 13 esztendő után megválik korábbi kerékpár-márkájától. A tizennégyszeres magyar bajnok – aki válogatottként harmadszor vág neki az olimpiai kvalifikációnak – új márkát és támogatót üdvözölhet: novembertől Merida kerékpárral fog versenyezni.
 
Buruczki-blog a sikeres maláj túráról 2011. október 29. 09:15 Sziasztok! Jó eredményekkel véget ért a meglehetősen színvonalas, ötnapos malajziai Langkawi Mountain Bike Challenge versenysorozat (Szilárd 8. lett összetettben és UCI-pontokat is gyűjtött – a szerk.). Dósa Eszter képviselte a női kategóriát, míg Szász Viktor látta el a kísérő feladatokat.
 
Buruczki a végén negyedik Malajziában! 2011. október 22. 20:29 Buruczki Szilárd remekül ment a malajziai Langkawi Challenge ötnapos mountain bike verseny zárónapján is, a shortrack futamban a 4. helyen végzett a Specialized dél-afrikai sztárja, Burry Stander mögött!
 
Buruczki ötödik az utolsó előtti etapon 2011. október 21. 17:29 Buruczki Szilárd (Kőbánya TC) folytatja fantasztikus versenyzését malajziai mountain bike versenyen: az utolsó előtti szakaszon ötödik helyezést ért el. A férfiak versenyében továbbra is a német Karl Platt vezeti az összetettet, Buruczki a nyolcadik helyen áll. A nőknél Dósa Eszter (Vitalitás SE) a 12. helyen várja az utolsó szakaszt.
 
Buruczki és Dósa pontszerző Malajziában! 2011. október 20. 08:23 A magyar válogatott színeiben Buruczki Szilárd és Dósa Eszter is pontszerző helyen végzett az ötnapos malajziai Langwaki International Mountain Bike Challenge olimiai-krossz futamán, amire a második napon került sor.
 
Buruczki Szilárd leszáll a Magellanról 2011. október 14. 18:27 A sokszoros mountain bike, cyclo-cross, és országúti magyar bajnok Buruczki Szilárd 13 év után megválik attól a márkától, amely meghatározó volt eddigi sportpályafutása során.
 
Buruczki volt a leggyorsabb a Vértesben 2011. október 9. 20:15 A szervezők várakozásait felülmúlva, mintegy 270-en vettek részt a Villapark Vértes Maratonon. A két távon megrendezett verseny hosszabbik, 48 kilométeres távját Buruczki Szilárd (Kőbányai TC) versenyzője nyerte, míg a nőknél Dósa Eszter (Vitalitás SE-Scott) volt a leggyorsabb.
 
Következő »