KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRAUN_SANDOR"
Sivatagi Show kerékpáron - végkifejlet 2010. május 8. 00:55 Véget ért az ötnapos Nissan Titan Desert, a marokkói sivatagban rendezett hegyikerékpáros maraton. Mindhárom magyar versenyző, Szalay Péter, Hasenfratz Péter (mindketten X2S Kona Team) és Braun Sándor (Superior - CKM.hu) teljesítette az 500 kilométeres távot. A versenyt a korábbi országúti profi, a Vuelta-király, spanyol Roberto Heras nyerte.
 
Sivatagi Show kerékpáron: túl a nehezén 2010. május 6. 22:22 A leghosszabb, 135 kilométeres szakaszon van túl az ötnapos marokkói Nissan Titan Desert hegyikerékpáros maraton mezőnye, még elolvasni is hosszú, annyira fárasztó volt a vége...
 
Sivatagi Show kerékpáron 3. - dobogón 2010. május 6. 07:38 A Nissan mix-csapat színeiben Hasenfratz Péter még mindig dobogós pozícióban a sivatagi hegyikerékpárversenyen, bloggerünk, Braun Sándor a 3. szakasz nomád jellege miatt ezúttal nem jelentkezik, de továbbra is versenyben van.
 
Sivatagi Show kerékpáron 2. - görcsölve 2010. május 4. 20:22 A második szakaszon van túl az ötnapos Nissan Titan Desert mezőnye, a marokkói sivatagban ezúttal a „legrövidebb” 94 kilométeres távot teljesítették a versenyzők. A magyaroknak is sikerült átesniük az afrikára jellemző kezdeti gyomorpanaszokon, legrosszabbul pont bloggerünk, Braun Sanyi járt, de a nagykerekű Superior kerékpár nyergében a görcsök sem állíthatták meg.
 
Sivatagi Show kerékpáron: elkezdődött! 2010. május 3. 23:15 Elindult az extrém sivatagi kerékpáros maraton, a Nissan Titan Desert – a kerékpársport számos világnagyságával a mezőnyben. Nemcsak a terepesek képviselik az élmezőnyt, hanem az országúti ászok közül is sokan indulnak a versenyen, hiszen viszonylag kevés a szintemelkedés és az igazán technikás szakasz. A magyar sportolók nagyon szépen mutatkoztak be már az első nap.