KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRANISZLAV_DZUNICS"
Új edzője van az Albacompnak 2010. június 10. 14:37 A válogatottnál is dolgozó Dzunics Braniszlav lett az Albacomp férfi kosárlabdacsapatának új vezetőedzője.
 
Kirúgták volna a centert, mégis maradt 2009. szeptember 25. 08:12 Az Atomerőmű SE férfi kosárcsapatának vezetőedzője, Dzunics Braniszlav megszabadult volna a paksiak legendájától, a korábbi válogatott centertől, Gulyás Róberttől. A szakember döntését azonban az elnök, Kovács Antal felülbírálta, így a játékos marad a csapatnál. Harag nincs, ám tudnak-e majd együtt dolgozni idény közben?
 
Szerbiából jött és Pakson ment a mennybe 2009. június 20. 14:21 Dzunics Braniszlav ugyan csak az idény közben vette át az Atomerőmű irányítását, ám mégis bajnoki címig vezette az akkor belső viharoktól sem mentes és rossz formában lévő paksiakat. Valószínűleg ennek is köszönhette a szerbiai származású szakember, hogy őt választották a férfi szakág legjobb edzőjének. Az idény elején a kaposváriakat irányító tréner honlapunknak elmondta, elégedett az elmúlt idénnyel és reméli, együttese – Gulyás Róberttel a fedélzeten – a következő évadban is ott lesz a legjobbak között.
 
Megválasztották az év kosáredzőit! 2009. június 16. 12:41 Megválasztották az év kosárlabdaedzőit a férfi és a női szakágban egyaránt. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) szakmai bizottsági tagjainak szavazatai alapján a hölgyeknél a Sopron trénere, Székely Norbert, a férfiaknál pedig az Atomerőmű szakvezetője, Dzunics Braniszlav lett a legjobb.
 
Dzunics átült az Atomerőmű kispadjára 2009. január 22. 14:26 Kaposvárról szerződtetett új vezetőedzőt az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata. A paksiak csütörtökön megállapodtak a KKK vezetőivel és Dzunics Braniszlávval is, így létrejött az üzlet.
 
Dzunics a nyolcba vezetné a Kaposvárt 2008. augusztus 25. 13:38 Mint már hírt adtunk róla: Dzunics Braniszlav visszatért a Kaposvári Kosárlabda Klub kispadjára. A férfi élvonalban szereplő somogyi együttes vezetői egyéves szerződést kötöttek a szakemberrel, aki korábban már játékosként és edzőként is segítette a klubot.
 
Kosárlabda NB I: Dzunics lehetséges utódját várják Dombóváron 2008. augusztus 25. 11:22 A dombóvári férfi kosárlabdacsapat felkészülésének kezdete előtt egy nappal jelentette be a hírt a Kaposvári KK honlapja, amely szerint Dzunics Braniszlav a következő szezonban a somogyiak csapatát irányítja majd. A Planet Leasing vezetése megkezdte a megfelelő szakember keresését a vezetőedzői posztra, aki akár már a héten megérkezhet Dombóvárra.
 
Dzunics Braniszlav egy év után visszatért a kaposvári csapathoz 2008. augusztus 24. 17:54 Ismét Dzunics Braniszlav lett a Kaposvári Kosárlabda Klub vezetőedzője. A szakember egy évadnyi dombóvári kitérő és bajnoki ötödik helyezés után tért vissza Somogyba, egy éves szerződést kötött korábbi klubjával.