Dzunics átült az Atomerőmű kispadjára

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 22. 14:26
Kaposvárról szerződtetett új vezetőedzőt az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapata. A paksiak csütörtökön megállapodtak a KKK vezetőivel és Dzunics Braniszlávval is, így létrejött az üzlet.


Az ASE már hétfőn megkereste Dzunicsot, miután a paksiak szakvezetője, Sabáli Balázs lemondott posztjáról. A szakember akkor még nem fogadta el a paksiak ajánlatát. A tolnaiak azonban nem hagyták ennyiben, és tovább folytatták a tárgyalást a kaposváriakkal. Úgy döntöttek, ha kell, kivásárolják Dzunicsot. Meg is tették.

 

Dzunics Braniszlav játékosként és edzőként is sokat tett a kaposvári kosárlabdáért, a történet azonban csütörtökön véget ért.

 

"Igazából a két egyesület állapodott meg egymással, de nekem sem volt könnyű meghozni a döntést - mondta az újdonsült paksi vezetőedző. - Szakmailag mindenképpen nagy kihívás a paksiak kispadján ülni, ugyanakkor a kaposvári fiúk is remek munkát végeztek az elmúlt hónapokban. Pénteken délután már az Atomerőmű kosárlabdázóinak tartok edzést, mondtam is a feleségemnek, hogy ilyen az edzők élete, megint csomagolnom, költöznöm kell. Ma még lemegyek a KKK edzőmeccsére, és elbúcsúzom a csapattól. További sikereket kívánok a kaposváriaknak!"

 

Információink szerint a kaposvári klubvezetés már meg is találta Dzunics utódját, a szerződést két órakor írják alá, hivatalos bejelentés ezután várható. Természetesen honlapunkon azonnal hírt adunk a fejleményekről.