KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_MIAMI"
Djokovics ellen az űrtenisz is kevés 2011. április 3. 22:22 Idei, félelmetes veretlenségi sorozatát folytatva, döntő szettben, rövidítésben legyőzte a világelső Rafa Nadalt a szerb Novak Djokovics vasárnap este Miamiban (Sony Ericcson Open, 3.645 millió dollár, keménypálya). A belgrádinak sikerült az, ami Roger Federer 2006-os bravúrja óta senkinek sem: megcsinálta az Indian Wells, Miami duplát. Már negyedik tornagyőzelmét aratta a szezonban. A mallorcai vitrinjéből továbbra is hiányzik ez a trófea.
 
Nadal tönkreverte Federert, jöhet Djokó 2011. április 2. 10:09 Elmaradt a várt csata, Rafael Nadal mindössze öt játékot engedélyezve Roger Federernek, 78 perc alatt jutott a döntőbe a 4,5 millió dolláros Key Biscayne-i ATP 1000-es Grand Prix-n. A svájci szokatlanul sok hibával játszott, és a világelső elleni 23. mérkőzésén 15. vereségét szenvedte el. Magyar idő szerint vasárnap este az Indian Wells-i finálé visszavágóját rendezik, hiszen a spanyol ellenfele, az idén még veretlen Novak Djokovics lesz.
 
Djokovics vár Federerre vagy Nadalra 2011. április 1. 21:55 Esélyt sem adott Mardy Fishnek Novak Djokovics, aki tovább folytatva menetelését, zsinórban 25. mérkőzésén veretlenül maradva jutott be a döntőbe a 3,645 millió dolláros Key Biscayne-i férfi teniszversenyen. A másik elődöntőt, Rafael Nadal és Roger Federer részvételével magyar idő szerint szombat hajnalban rendezik.
 
Szuper Djokovics: 24-ből 24! 2011. március 31. 09:05 Szezonbeli 22. meccsét nyerte, ezzel 24-nél tart Novak Djokovics veretlenségi sorozata: szerdán a dél-afrikai Kevin Andersonnak vágott vissza a három évvel ezelőtti vereségért a Key Biscayne-i 3,645 milliós férfi tenisztorna negyeddöntőjében. Négy közé jutott a Juan Martín Del Potrót búcsúztatott Mardy Fish is, aki ezzel nem akármilyen bravúrt vitt véghez.
 
Verhetetlen Federer, Nadal és Djokovics 2011. március 30. 09:05 VIDEÓ! Egyaránt két szettben, összesen 12 játékot veszítve jutott tovább a világ három legjobb férfi teniszezője a Key Biscayne-i 3,645 millió dolláros tornán, Roger Federer, Rafael Nadal és Novak Djokovics is negyeddöntős.
 
Del Potro már nem áll Djokovicsék útjába 2011. március 29. 20:15 A nyolcaddöntőben ért véget a 3,645 millió dolláros Key Biscayne-i tenisztorna a Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovics hármasra leginkább veszélyes Juan Martín Del Potrónak, akit a kemény pályán mindig veszélyes Mardy Fish állított meg kedden este.
 
Federer-rajt automata vezérléssel 2011. március 26. 19:16 Kétszettes, 6:3, 6:3-as győzelemmel masírozott a harmadik fordulóba a harmadik kiemelt svájci Roger Federer Miamiban (3,645 millió dollár keménypálya), a cseh Radek Stepánek ellen. A nyolcaddöntőbe jutásért az argentin Juan Monaco lesz a riválisa.
 
Amikor a skót megleckézteti a csodatevőt 2009. április 4. 08:00 Andy Murray jutott a döntőbe a Miamiban zajló 4,5 millió dollár összdíjazású keménypályás tenisztornán, miután legyőzte Juan Martin Del Potrót. A skót klasszis csak a második szettben bizonytalankodott, az elsőben és a harmadikban lejátszotta a pályáról a korábban a világelső Rafael Nadalt búcsúztató reménységet. Murray ellenfele a fináléban Novak Djokovics lesz.
 
Így ritkán bánnak el Rafael Nadallal! 2009. április 3. 06:59 Hatalmas szenzációval szolgált a Rafael Nadal-Juan Martin Del Potro összecsapás a Miamiban zajló, 4,5 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A felek három órán keresztül gyűrték egymást, és óriási meglepetésre a hatodik helyen kiemelt argentin jutott a legjobb négy közé. Ez azért is hatalmas meglepetés, mert a döntő szettben a spanyol klasszis 3:0-ra is vezetett, ráadásul ekkor kettős brékelőnyben volt. Del Potrónak a fináléba kerülésért a Fernando Verdascót simán kiejtő Andy Murrayvel kell megmérkőznie.
 
Federer úton a harmadik győzelem felé! 2009. március 28. 10:38 Sikeresen vette a második fordulót Roger Federer a 4,5 millió dollár összdíjazású férfi tenisztornán. A svájci klasszisnak mindössze hatvannégy percre volt szüksége ahhoz, hogy 6:3, 6:2-re legyőzze a selejtezőből a főtáblára került Kevin Kimet. Könnyed sikert könyvelhetett el Andy Roddick és Novak Djokovics is.