KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ATP_BELGRAD"
Nulla perc alatt jutott tovább Djokovics 2011. április 30. 15:43 Az ölébe hullott a továbbjutás a világranglista-második szerb Novak Djokovicsnak a Serbia Openen (373 ezer dollár, salak), a legjobb négy között. Meghiúsult ugyanis a belgrádi házi rangadó, Janko Tipszarevics nem vállalja a szombat esti meccset, izomhúzódás miatt feladta a tornát. Vasárnap a spanyol Feliciano Lópezt kell legyőznie Djokónak, hogy másodszor is magasba emelhesse a trófeát 2009 után.
 
Belgrádi derbi vár Djokóra a döntőért 2011. április 29. 22:10 Már elődöntős szülővárosában, Belgrádban Novak Djokovics, aki a szlovén Blaz Kavcicot győzte le péntek este, salakon a 373 ezer dollár összdíjazású Serbia Openen. Szerb házi rangadón kell kiharcolnia a döntőbe jutást, az ugyancsak belgrádi Janko Tipszarevics a következő ellenfele. Djokovics 26. győzelmét aratta idén, ezzel John McEnroe után az övé az utóbbi harminc év második legjobb idényrajtja.
 
Djokovics Lendl-etben: már 25! 2011. április 28. 00:32 A várakozásoknak megfelelően, magabiztos győzelemmel kezdte a salakszezont az első kiemelt Novak Djokovics Belgrádban, hazai közönség előtt. A román Adrian Ungurt verte 6:2, 6:3-ra, 68 perc alatt. Idei nyerő szériája már 25 meccses, ilyet utoljára a csehszlovák teniszlegenda Ivan Lendl produkált két és fél évtizede.
 
Megvan, mi pörgette fel Djokovicsot 2011. április 27. 10:07 Szerda este, a selejtezőből érkező román Adrian Ungur ellen kezdi meg a salakszezont Novak Djokovics, a világelső Rafa Nadal első számú kihívója. Djoko Belgrádban, fanatikus hazai közönsége előtt lendülne csúcsformába a jövő heti, madridi tornára, ahol már nem ő, hanem a mallorcai lesz az első kiemelt.