KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDREA PETKOVIC"
Radwanska: hatalmas sprint a vébéért 2011. október 9. 16:31 Tokió után Pekingben (4,5 millió dollár kemény pálya) sem talált legyőzőre a lengyelek első számú női teniszezője, Agnieszka Radwanska, aki a német Andrea Petkovicon kerekedett felül a vasárnapi döntőben két és fél órás mérkőzésen.
 
Arn nem játszhat a wimbledoni bajnokkal 2011. augusztus 10. 23:54 Elmaradt a bravúr, a legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Arn Gréta 2 óra 4 perces csatában alulmaradt a legjobb tízben szereplő német Andrea Petkoviccsal szemben a torontói 2,01 millió dolláros torna második fordulójában. Ha győzött volna a magyar lány, a következő körben a friss wimbledoni bajnok Petra Kvitová várt volna rá.
 
Bravúrral nyert Wimbledon királynője 2011. június 13. 18:59 Közel öt hónapos szünet után bravúros győzelemmel tért vissza Venus Williams, a wimbledoni Grand Slam-verseny ötszörös egyéni bajnoka. Az egykori világelső amerikai sztár a Roland Garroson negyeddöntős Andrea Petkovic ellen nyert 7:5, 5:7, 6:3-ra az eastbourne-i füves pályás torna nyitó körében.
 
Küszködött, de nyert a világelső 2011. május 21. 17:53 Az első szett után édesapja keményen kiosztotta a világelsőt, aki a folytatásban sem remekelt, de végül legyőzte kínai ellenfelét a brüsszeli teniszverseny döntőjében. Caroline Wozniacki ezzel idei negyedik, összesen pedig 16. diadalát ünnepelhette a WTA Touron. Strasbourgban a német Andrea Petkovic bizonyult verhetetlennek, a nizzai férfi tornát pedig Nicolas Almagro nyerte.
 
Átvágta a világot a német teniszezőnő? 2011. április 25. 16:42 Könnyen elképzelhető, hogy becsapta az egész teniszközvéleményt a németek feltörekvő játékosa, Andrea Petkovic. A 23 éves hölgy ugyanis a stuttgarti verseny negyeddöntője után kerekesszékben ülve jelentette be visszavonulását, ehhez képest a legfrissebb hírek szerint segítői szerződést kötött a kiváló edzővel, Heinz Günthardttal.
 
Kerekesszékbe „kényszerült” a teniszező 2011. április 23. 10:26 Nem biztos, hogy ez a megdöbbentő "akció" ízléses és szimpatikus volt...A németek teniszcsillagocskája, Andrea Petkovic ugyanis pénteken bejelentette, átmenetileg (?) befejezi pályafutását, a közeljövőben inkább tanulmányaira összpontosít. Mindezt normálisan is közölhette volna a médiával és a közvéleménnyel, a 23 éves játékos azonban egészen bizarr módját választotta a meghökkentésnek.
 
Ellátták a világelső baját Miamiban 2011. március 28. 21:12 A nyolcaddöntő jelentette a végállomást a világelső Caroline Wozniacki számára a Miamiban zajló kiemelt premier kategóriás női teniszversenyen, miután közel két és félórás csatában, három szettben kikapott a német Andrea Petkovictól.